(video) Filmul motivațional „I AM” deschide seria proiecțiilor de la Movie Night

11701078_537459586417308_7335879384352480541_n
Foto: PC: Facebook/Movie Night

Filmul motivațional „I AM” reprezintă prima producție din seria lucrărilor care vor fi prezentate în cadrul evenimentului Movie Night, ce presupune proiecția filmelor documentare inspiraționale.

Despre film

Producătorul Tom Shadyac discută cu lideri intelectuali și spirituali despre neregulile din realitatea în care trăim și despre felul cum putem îmbunătăți atât lumea, cât și modul nostru de a conviețui aici. Documentarul „I AM” este o compilație de informații și emoții, iar concluziile la care ajunge sunt uimitoare, evidențiind dezvoltarea armonioasă a întregii lumi.

Filmul va putea fi vizionat în limba engleză cu subtitrări în limba română marți, 21 iulie, în incinta Bibliotecii de arte „Tudor Arghezi”, situată pe strada Grădinilor, nr. 21 (în spatele consulatului României), la ora 18:30. Invitații sunt așteptați la ora 17:30 pentru socializare.

Evenimentul face parte dintr-o serie de proiecții de filme documentare, de motivare, ecologice și este deschis pentru oricine, intrarea fiind liberă. Vezi evenimentul pe Facebook, organizat de EcoVisio.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente