Ce e în VOGĂ acum la Moldcell? Cunoștințele sunt mai trendy decât hainele

wikipedia_main_banner_1920x400px_ro
Foto: PC: moldcell.md

Moldcell te ajută să fii în pas cu timpul și îți oferă acces gratuit la Wikipedia. După lansarea răsunătoarea a primului Maraton al Internetului mobil pentru părinți și bunici, această inovație este următorul pas făcut de Moldcell în afirmarea noii strategii de responsabilitate social corporativă și implicare socială.

Conform celor mai recente studii internaționale, caritatea și donațiile de echipament nu mai constituie o prioritate pentru marile corporații. Resurse considerabile sunt utilizate astăzi pentru a-i ajuta pe oameni să se adapteze prezentului în care un dispozitiv conectat la Internet e suficient pentru a schimba lumea și a o transforma într-un loc mai bun și mai sigur.

Moldcell contribuie considerabil la transformarea digitală a Moldovei. Serviciul Wikipedia 0 este oferit exclusiv clienților Moldcell și oferă acces nelimitat la cea mai mare enciclopedie online prin acoperirea excelentă 3G și 4G.

Întotdeauna am susținut tinerii și am încurajat educația modernă și accesibilă în Moldova. Tinerii inteligenți și talentați din această țară folosesc Internetul și tehnologiile pentru a se dezvolta și a deveni profesioniști de succes. Colaborarea fructuoasă dintre Moldcell și Wikipedia permite astăzi oricui să găsească răspuns la orice întrebare – la un singur click distanță. E gratuit, nelimitat și posibil de accesat din orice colț al Moldovei, datorită acoperirii superioare Moldcell în standardele 3G și 4G”, declară Barkin Secen, director general Moldcell.

Datorită parteneriatului inovativ dintre Moldcell și Wikipedia, cea mai populară enciclopedie online e astăzi accesibilă de pe orice dispozitiv conectat la Moldcell, fără a consuma traficul Internet al clientului.

Colaborarea cu Moldcell ne ajută să transpunem în realitate viziunea noastră de a oferi acces universal la cunoștințe. Lumea are de câștigat atunci când oamenii consumă, produc și împărtășesc cunoștințe – acest scop stă la baza activității noastre”, spune Adele Vrana, senior partner manager la Fundația Wikimedia.

Wikipedia.org, m.wikipedia.org și aplicațiile Wikipedia apps pentru iOS și Android pot fi accesate de pe orice telefon, tabletă sau modem Moldcell, nelimitat, gratuit, pentru toate planurile tarifare.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente