(foto, video) „Conturul Clovnului” – Trendul care vine să ne demonstreze puterea machiajului

Makeup1
Foto: PC: @BellaDeLune

Utilizatoarea Youtube-ului BellaDeLune și Instagrammerul makeupby_alo fac împreuna o echipă perfectă pentru a realiza filmulețe în care descriu amănunțit tehnica lor de conturare a feței. În locul unui tutorial obișnuit, cele două tinere și-au conturat fețele cu ajutorul produselor de make up în forme geometrice, semănând oarecum cu un machiaj utilizat de un clovn.

Potrivit tinerelor, acest video transmite un mesaj special către toate criticile pe care le primesc atunci când sunt numite clovni când poartă machiaj. „Chiar dacă nu aveți nevoie de foarte mult machiaj sau chiar deloc ca să vă simțiți sau să arătați foarte frumos, machiajul este distractiv și este un mod de a vă exprima.”

Videoul a fost postat acum o lună, iar în acest decurs de timp a adunat aproape două milioane de vizualizări. De atunci, videoclipul a devenit un trend de fotografie foarte popular pe Instagram, cunoscut ca #ClownContouring. Multe tinere și-au împărtășit experiența prin experimentarea cu propriile produse de machiaj pentru a crea un aspect unic. După ce au terminat de combinat fondul de ten, corectorul, bronzer-ul pe fețele lor, imaginile finale dezvăluie transformarea incredibilă înainte de și după. Rezultatele uimitoare demonstrează că aplicarea machiajului este cu siguranță o forma aparte de artă.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Taguri: #inspirație
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente