Util! 12 platforme pentru transferuri de fișiere

file
Foto: PC: androidcommunity.com

Trăind în era digitală, fiecare persoană caută metode care îi vor ușura accesul la informație, transferurile de fișier nefiind o excepție. Iată de ce, au apărut numeroase platforme care ușurează file sharing-ul între mai multe persoane. Mai jos, găsești unele dintre cele mai utilizate, dar și cele mai inovative platforme de transfer de fișiere.

#1. Dropbox

 

Dropbox este casa tuturor pozelor tale, documentelor, filmulețelor și fișierelor. Poți adăuga orice pe Dropbox pe dispozitivele tale unde este instalat acesta și astfel, poți vedea mai ușor fișierele tale. Totuși, această platformă oferă un spațiu gratuit limitat de 2 GB, dar dacă mai inviți și prieteni să se folosească de platformă, poți obține până la 16 GB. Ofertele de spațiu pe Dropbox încep de la 10 dolari SUA pe lună pentru 1 TB.

#2. Google Drive

 

Această platformă de file sharing este creată de Google și permite păstrarea diferitelor fișiere pe el din partea unui utilizator. De asemenea, pot fi făcute și prezentări, documentele pot fi corectate fără ca să le descarci adițional la tine pe calculator, apoi să le încarci înapoi. Un utilizator poate să utilizeze 15 GB gratuit, iar ofertele pentru restul spațiului pe Drive încep de la doi dolari SUA pentru 100 GB.

#3. WeTransfer

 

Platforma online de transfer permite ca până la 2 GB să fie transmiși unui alt utilizator fără ca să te înregistrezi sau să plătești. Atenție! Linkul de transfer este activ doar trei zile.

#4. iCloud

 

Acesta este un serviciu de file sharing între dispozitivele Apple ale unuia și aceluiași utilizator. Cei care nu au un Mac sau un iPhone pot să se folosească de versiunea web only a platformei. Toți utilizatorii profită de doar 1 GB gratuit din partea acestui serviciu.

#5. Box

 

Aceasta este platforma perfectă pentru echipele unor companii mai mari care trebuie să se supravegheze reciproc la capitolul funcționalitate. Este ușor de folosit atât de către lucrător, cât și de către client. Platforma asigură securitatea informației tale.

#6. OneDrive

 

Numele vechi – SkyDrive. Platforma de transfer de fișiere și de păstrarea acestora este creată de Microsoft și presupune sincronizarea informației dintre sistemele operaționale Windows și Mac OS X. Platforma poate fi utilizată gratuit.

#7. Egnyte

 

Cu Egnyte, utilizatorii au un acces simplu și sigur la fișierele păstrate oricând au ei nevoie. Utilizatorii simpli și administratorii IT dețin control asupra securității datelor și continuității businessului, dar și câștigă alte beneficii din Egnyte. Utilizatorii pot să folosească doar 20 GB în timpul folosirii gratuite a platformei, iar cei până la 10 TB sunt cu plată.

#8. Onehub

 

Onehub este platforma de transfer de fișiere creată anume în modul de a servi în calitate de „hub” pentru clienți și colegi care colaborează la proiecte și împart anumite fișiere online. Mapele transferabile în spațiul digital de lucru nu sunt ceva neobișnuit pentru acest tip de serviciu. Prețurile depind de tipul de afaceri pentru care păstrezi fișierele.

#9. ShareFile

 

ShareFile oferă posibilitatea să adaptezi necesitățile tale după planul de transfer de fișiere necesar. Prețurile încep de la 16 dolari SUA.

#10. SugarSync

 

SugarSync permite să păstrezi informația, accesul, să sincronizezi și să distribui documente, poze, muzică și filme între mai multe calculatoare și servicii mobile.

#11. FileSharing.md

 

Aceasta este o platformă moldovenească de file-sharing, care-ți permite să retransmiți până la 2 GB de fișiere fie că este vorba de prezentări, documente, poze sau înregistrări video.

#12. MyAirBridge

 

Cu MyAirBridge poți să transmiți fișiere mai ușor, mai securizat oriunde, oricui, oricând și, cel mai important, gratuit.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente