(doc) Tinerii Moldovei au adresat o scrisoare deschisă Președintelui României: „Primiți-ne acasă”

unnamed
Foto: PC: Tinerii Moldovei

Tinerii Moldovei au adresat o scrisoare deschisă către președintele României, Klaus Iohannis, dar și către membrii Guvernului, parlamentarilor și tuturor liderilor de partide de la București, în care solicită să fie primiți acasă.

După ce au pornit pe jos de la Chișinău spre București și au străbătut zeci de kilometri pe zi prin caniculă și furtună, Tinerii Moldovei vor ca în România să fie primiți ca orice membru al familiei, nu ca oaspeți. Totodată, aceștia își doresc să fie întâmpinați la Cotroceni, duminică, 11 iulie, cu o strângere de mână și un cuvânt bun din partea șefului statului, Klaus Iohannis.

Sâmbătă, 11 iulie, la ora 10:00, mii de oameni de pe ambele maluri ale Prutului vor reface celebrele „Poduri de Flori” de la Prut. Artiștii vin cu un îndemn de participare la trecerea Podului de Flori peste Prut. Participanții la eveniment din Republica Moldova vor trece pe jos podul feroviar Eiffel, aflat la 20 km de Iași, spre România. În semn de susținere a demersului celor o mie de tineri plecați pe jos spre capitala tuturor românilor, la București va avea loc o manifestație de solidaritate duminică, 12 iulie, ora 14:00, în Piața Universității.

Scrisoare Deschisă a Tinerilor Moldovei Către Președintele României

 

 

Reamintim că mitingul Marea Adunare Națională s-a desfășurat în Chișinău pe data de 5 iulie.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente