Un nou model de cort care-ți permite să dormi în aer liber

tree-tents-hammocks-camping-shelter-tensile-tentsile-55
Foto: PC: boredpanda.com

Ieșirile cu cortul sunt unele dintre cele mai frumoase experiențe, pentru că ele îți oferă șansa să te bucuri mai mult de natură și să te desprinzi de confortul cotidian. Pentru adepții acestei experiențe, firma britanică Tentsile a creat recent trei modele noi de corturi, care sunt de-a dreptul încântătoare.

După ce în anul 2014 inventatorul britanic Alex Shirley-Smith a revoluționat lumea campingului creând corturi în copaci, recent acesta a inventat trei modele noi, care sunt mult mai interesante, scrie BoredPanda. Acestea sunt suspendate de copaci și pot fi folosite acasă, în pădure, pe plajă sau deasupra apei. În dependență de dimensiune, în cort este spațiu suficient pentru trei sau șase persoane. Beneficiul acestor invenții constă în faptul că nu necesită o suprafaţă plană pentru a fi instalate, putând fi poziţionate chiar şi în zonele cu apă. Totodată, ele te scapă de condițiile neplăcute de la sol cum ar fi suprafețele murdare, cu noroi, cu bolovani, diverse animale sau insecte.

Mai jos aveți o galerie cu poze ca să vă puteți face o imagine mai bună asupra formei ciudate, dar bine adaptate a cortului Tentsile.

 

PC: boredpanda.com
PC: boredpanda.com
PC: boredpanda.com
PC: boredpanda.com
PC: boredpanda.com
PC: boredpanda.com
PC: boredpanda.com

Cortul Tentsile a fost gândit pentru prima dată de Shirley-Smith în 2010, dar primul model de producție a fost lansat în 2013. Pentru fiecare cort cumpărat, compania plantează câte trei copaci.

Angelina Mașcauțan

Taguri: #inspirație
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente