Viitorul este acum cu noile smartphone-uri Samsung S6 și S6 Edge

samsung
Foto: Noile flagship-uri Samsung S6 și S6 Edge

Recent, Compania Samsung a lansat noile smartphone-uri Galaxy S6 și Galaxy S6 Edge. Tradițional, noile modele atrag un interes sporit față de cele anterioare. Ambele smartphone-uri au îmbinat calități tehnologice de vârf, iar designul vine din viitor.

De ce ar avea dreptate cei de la Samsung, utilizând sloganul „Viitorul este acum”?

Designul este elementul-cheie al acestor smartphone-uri. Ținând cont de părerile utilizatorilor, s-a renunțat la plastic – S6 și S6 Edge au o carcasă elegantă, executată dintr-un aliaj de aluminiu utilizat în sfera aeronauticii, acoperită din ambele părți cu sticlă de ultima generație Gorilla Glass 4. Noile telefoane Samsung sunt disponibile în cinci culori – negru, alb, auriu, verde exclusiv pentru S6 Edge și albastru pentru S6. Astfel, datorită formelor și a suprafeței de sticlă, acestea devin o declarație a designului în domeniu.

O noutate absolută este ecranul curbat al S6 Edge. Acesta posedă funcția accesului rapid la contactele preferate (People EDGE). În cazul apelului a unuia dintre aceste contacte, marginile curbate ale telefonului tău vor lumina în dependență de culoarea aleasă. Aceeași margine poate fi folosită pentru revizuirea notificărilor, orei și a timpului de afară. Toate acestea arată foarte atrăgător, economisind timpul și bateria telefonului tău. O altă funcție interesantă ar fi „Night Watch” care permite afișarea orei pe partea curbată a ecranului într-o manieră elegantă. Ar mai fi de menționat că Samsung oferă posibilitatea de a alege partea activă a ecranului curbat, gândindu-se inclusiv și la oamenii stângaci.

Flagship-urile se pot lăuda cu o performanță deosebită. Ambele modele sunt echipate cu un procesor de 64 de biți de 14 nanometri, ceea ce asigură cea mai rapidă lansare a aplicațiilor. Memoria operativă este de 3 GB, iar cea încorporată poate fi de 32, 64 sau chiar 128 GB. Configurația 64-bit LPDDR4 și GPU a avansat cu adevărat performanța, punând la dispoziție funcții de multitasking și multimedia optimizate. Samsung Galaxy S6 și S6 Edge îți oferă rezultate fără precedent cu o autonomie energetică sporită. Timpul total al încărcării este de 1,5 ori mai rapid decât la modelele anterioare, constituind în jur de 80 de minute de la 0 la 100 %, ceea ce ar însemna că 10 minute de reîncărcare îți vor oferi până la 4 ore de utilizare continuă. Noile modele au opțiunea de reîncărcare fără fir, astfel utilizatorii pot spune „NU!” firelor în plus.

Camera este unul dintre punctele forte ale ambelor modele. În Galaxy S6 și S6 Edge este încorporat un modul de bază de 16 megapixeli și unul frontal de 5 megapixeli. Chiar dacă utilizezi o aplicație sau te afli în regimul de așteptare, apăsând butonul Home de două ori, camera se pune automat în funcțiune timp de 0,7 secunde. Astfel nu vei mai pierde niciodată un moment important. Atât camera din față, cât și cea de pe spatele telefonului Samsung Galaxy S6 cu rezoluție îmbunătățită și diafragma F1.9 îți permit să creezi imagini cu un plus de claritate, oriunde te-ai afla. Deci, de acum încolo, nu mai ai nevoie să porți și o cameră foto când pleci în vacanță, Samsung S6/S6 Edge o va înlocui cu succes. Interfața camerei este simplă. Pentru cei ce doresc, camera telefonului permite setări manuale pentru opțiuni de fotografiere avansată.

Display-ul S6/S6 Edge asigură o reproducere maximală a culorilor, având totodată un nivel înalt de contrast și densitate a pixelilor (577 ppi). Dimensiunile diagonalelor sunt de 5,1 inchi cu o rezoluție QUAD HD de 2560×1440 pixeli. Pentru utilizatorii care consideră display-ul de 5,1 inchi prea mare, există opțiunea de a utiliza smartphone-ul cu o singură mână, doar printr-o simplă ajustare din meniu. Datorită tehnologiei SUPER AMOLED, culoarea neagră rămâne a fi neagră, iar portocaliul e portocaliu. Redarea profundă a culorilor rămâne un atribut de neschimbat al display-urilor acestor smartphone-uri.

Samsung Galaxy S6 și S6 Edge chiar se dovedesc a fi cele mai bune telefoane la moment. Acest fapt îl confirmă consumatorii care au asigurat un start uluitor al vânzărilor atât pe plan național, cât și pe cel internațional.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente