Participă la tabăra de vară Fest și învață limba engleză

tabara
Foto: PC: Facebook/LeaderSHE

LeaderSHE și FLEX alumni community te invită să participi la tabăra de vară FEST unde îți vei putea petrece timpul productiv și distractiv, dar în același timp, îmbunătățindu-ți cunoștințele de limbă engleză.

FEST – Facilitators of English Summer Trainings – este o tabără de engleză de șase zile pentru 20 de tineri cu vârsta cuprinsă între 15 și 17 ani, în care ai posibilitatea să afli mai multe despre cultura americană. Tinerii din toate regiunile se pot înscrie, în special sunt încurajați să o facă cei din regiunile rurale. Proiectul nu percepe taxă de participare.

 

PC: facebook.com/TabaraFEST
PC: Facebook/TabaraFEST

Beneficiile care ți le oferă tabăra:

#1. Ai posibilitatea să îți îmbunătățești engleza prin intermediul activităților distractive și al lecțiilor conduse de profesorii nativi din Corpul Păcii.

#2. Vei putea comunica cu alți tineri cu același nivel de engleză, vei beneficia de traininguri pentru a căpăta încrederea în sine și pentru a depăși frica de a vorbi engleza în public.

#3. Se vor organiza diferite activități menite să-ți diversifice cunoștințele despre cultura și societatea americană.

#4. Proiectul îți va oferi resursele necesare să împărtășești experiența și cunoștințele acumulate cu colegii și să creezi propria activitate pentru a promova limba engleză și cultura americană în comunitatea ta.

Proiectul va avea loc între 11 și 16 august 2015 la Vadul lui Voda, tabăra Brăduleț.

Cei care doresc să se înscrie, o pot face aici.

Tabăra este un proiect marca LeaderSHE, finanțat de Ambasada Statelor Unite ale Americii și coordonat de FLEX alumni. Termenul limită pentru a te înscrie este 20 iulie curent.

Pentru a afla mai multe despre FEST, urmărește pagina proiectului.

Silvia Dalnițchi

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente