Au apărut primele imagini cu iPhone 7

Apple-iPhone-7-1024×576-47d2fdc658bfcdbf1
Foto: PC: appsgamea.tk

Pe internet au apărut primele imagini cu noul model de telefon de la Apple, iPhone 7. Modelul prezintă îmbunătățiri importante ale designului și manevrabilității.

Noul telefon este asemănător cu ultimul model, dar cu modificări semnificative la nivelul  componentelor electronice, cum ar fi camera foto, care va fi dotată cu un senzor de 12 megapixeli, iar camera din față cu patru megapixeli, unghiul de vizibilitate fiind extins la 120 de grade. În afară de funcțiile clasice și de citire a amprentei, butonul „home” va permite navigarea în meniul telefonului. Totodată, telefonul va dispune de un ecran mai senzitiv și un procesor cu patru nuclee A9X și o memorie de 2 GB RAM, care vor ușura utilizarea noului telefon.

Potrivit clasamentului anual Brand Z, realizat de WPP şi Millward Brown, în acest an, Apple a devansat Google, devenind cel mai valoros brand din lume, cu 247 de miliarde de dolari, în creştere cu 67% faţă de anul trecut. În perioada ianuarie-martie 2015, vânzările de iPhone au crescut cu 40% până la 61,2 milioane de unități, astfel că Apple a trecut în fața rivalilor de la Samsung, care, timp de trei ani, au deținut titlul de lider pe piața mondială de smartphone-uri. Tot în primele trei luni ale acestui an, vânzările de telefoane iPhone pe piața chineză le-au devansat pentru prima dată pe cele de pe piața din SUA.

Angelina Mașcauțan

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente