10 recomandări de evenimente pentru sâmbătă, 4 iulie

young
Foto: PC: butimag.com

Pentru prima sâmbătă din iulie, echipa #diez îți propune o listă cu evenimente care îți vor transforma ziua într-o adevărată aventură.

#1. Festivalul IA Mania

IA MANIA revine! Festivalul artelor născute din tradiții te așteaptă la Holercani, unde ți-a pregătit un program pentru două zile. Ia-ți familia și prietenii și vino să petreci timpul într-o atmosferă plăcută, cu muzică bună, bucate alese și concursuri distractive. Pentru mai multe detalii accesează pagina de Facebook.

Bilete pe iTicket.md

 

#2. E-RECICLARE #7

Ești așteptat la acțiunea de colectare e deșeurilor electrice și electronice în sectorul Buiucani, în parcul „La Izvor”/Sculeni începând cu ora 10.00. Acum ai posibilitatea să te debarasezi gratuit de deșeurile electronice care îți ocupă casa. Mai multe informații găsești aici.

 

#3. Ecoul Străzii – Ediția I – Povestirea IV – ARHITECTURA și ISTORIA MUZEULUI de Etnografie și Istorie Naturală

Un loc unde vei avea posibilitatea să faci Networking calitativ și totodată să afli despre istorie, elemente arhitecturale, tehnici de executare, transformări și multe altele privind un monument de arhitectură valoros. Dacă îți place istoria, vino la Muzeul de Etnografie și Istorie Naturală de pe strada M. Kogălniceanu 82 începând cu ora 11.30. Mai multe detalii găsești aici.

 

#4. Celebrating Cultural Diversity (Sărbătorim diversitatea culturală)

De Ziua Independenței SUA, Asociația pentru Dezvoltare Creativă, te invită la una dintre cele mai importante sărbători americane, să o petreceți împreună cu prietenii, colegii și familia într-o atmosferă caldă, plină de diverse activități, schimb de experiență, gustări și băuturi proaspete din diverse bucătării. Evenimentul se va desfășura începând cu ora 12.00, în incinta restaurantului Gallo Pub, de pe adresa strada Albișoara 78/5. Detalii găsiți pe Facebook.

 

#5. Festivalul orașului Odessa

Complexul Etno-Cultural Vatra îți aduce litoralul mai aproape de tine. Aici vei avea posibilitatea să cunoști mai de aproape cultura poporului ucrainean. Nu ezita să vii împreună cu persoanele dragi începând cu ora 12.00. Detalii despre eveniment găsești aici.

Bilete pe iTicket.md

 

#6. Crează un card pentru un străin și primește unul la Cortul Încurajării

Cortul Încurajării îți dă o nouă întâlnire! Aici vei putea să confecționezi un card cu cuvinte de încurajare pentru persoane străine și de asemenea, la rândul tău, să primești un card de la un străin. Evenimentul va fi marcat de muzică relaxantă, îmbrățișări gratuite și spațiu pentru pictură. Ești așteptat la Cortul încurajării care se află lângă Arcul de Triumf începând cu ora 16.00. Mai multe detalii găsiți aici.

 

#7. APEROL SPRITZ with SERGE GREY

Iubitorii de mâncare gustoasă și sănătoasă, dar și de muzică bună, sunt așteptați începând cu ora 16.00 la Tipografia 5, pe strada Vlaicu Pârcălab 45. Mai multe detalii găsești pe pagina de Facebook.

 

#8. UITe Mafia Club: LXXIX (The Iron Throne Edition)

Mafia este un joc social prin intermediul căruia iți dezvolți capacitățile analitice și controlul propriilor emoții. Dacă și ție îți place acest joc, atunci ești așteptat la Orange Monin Wi-Fi Cafe, de pe bd. Ștefan cel Mare 130 începând cu ora 17.00. Detalii găsești aici.

 

#9. Competiția de baschet King of the Rock

Amatorii entuziasmați și jucătorii profesioniști de baschet sunt îndemnați să participe la competiția locală King of the Rock, pentru a obține șansa de a reprezenta Moldova la competiția internațională ce va avea loc în luna august în Istanbul, Turcia. Evenimentul se va desfășura în incinta Liceului Teoretic „Ion Creangă” începând cu ora 18.00. Pentru mai multe detalii accesați acest link.

 

#10. YO!BTA PARTY

yobta

Cei care doresc să petreacă o seară de sâmbătă frumoasă o pot face ascultând muzică de pe vinyl de la DJ PROPAGANDI și DJ BUSHEA. Evenimentul se va desfășura la Teatrul Spălătorie de la ora 22.00. Detalii vezi aici.

Silvia Dalnițchi

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente