(video) „Șapte” rugăciuni a câte șaptezeci de ori pentru șapte păcate, de la Augustina Șiman

11651102_10154047497344237_1333642543_n
Foto: PC: CioFilm

Tânăra scriitoare Augustina Șiman a anunțat de curând despre pregătirea unui video pentru solilocviul său numit „Șapte”, ce face parte din cartea lansată de curând „Cămaşa lui”. Iată că așteptările s-au finisat și astăzi putem urmări filmulețul în întregime, imagini superbe și cuvinte emoționante.

Într-un articol anterior, publicat pe #diez, Augustina a relatat cum au avut loc filmările, de ce a ales aceste locuri pentru filmare, printre care o biserică și acoperișul unei clădiri, ce a devenit un spațiu perfect pentru dansul protagoniștilor, cea mai dificilă fiind urcarea pianului 13 etaje până sus.

„Pe acoperiș am filmat chiar nouă ore și am prins frigul tăios și soarele arzător, totul pentru a materializa ambiția mea și a echipei CioFilm că Șapte va ajunge la inimile oamenilor «de șapte ori înmiit la șapte»”, a afirmat tânăra.

Solilocviul „Șapte” denotă renașterea, „transmițând mesajul că există viață și un nou început după o mare pierdere sau după o mare iubire”, iar cele șapte păcate pentru care sunt rostite șapte rugăciuni a câte șaptezeci de ori sunt: mândria, zgârcenia, desfrânarea, lăcomia, mânia, invidia, lenea.

„Şi doar a opta rugăciune mă salvează, iubite… mă eliberează, mă înalţă, mă renaşte, îmi dăruieşte infinitul aşa cum mi-l promiteai şi mă ridică în picioare – după ce m-ai doborât de…
Şapte.”

Descoperă imaginile și versurile sublime în video pentru solilocviul „Șapte”:

Vezi mai jos și Making of-ul acestui video:

* Solilocviu – operă scrisă sub formă de monolog.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente