Shopping MallDova vă invită la Ziua Jocurilor Intelectuale

mallmall
Foto: Shopping MallDova vă invită la Ziua Jocurilor Intelectuale

Shopping MallDova continuă evenimentele din Luna Frumuseții cu o activitate care îți va demonstra că cei mai frumoși sunt oamenii deștepți! Noi am declarat data de 4 iulie drept Ziua Jocurilor Intelectuale și te invităm la o călătorie fascinantă în lumea inteligenței, a strategiei, a istețimii și a enigmelor.

Vino la Shopping MallDova începând cu ora 12:00, pentru că ți-am pregătit un program plin pentru toată familia!

Vom începe cu o mare competiție pentru micii intelectuali – Campionatul de șah pentru copii. Sub îndrumarea maeștrilor de la Federația de Șah din Republica Moldova, 40 de participanți cu vârstele între 7 și 14 ani se vor confrunta în fața tablelor de șah. Partidele tensionate vor decide care dintre atleții minții sunt cei mai buni strategi, iar câștigătorii vor fi răsplătiți cu premii bănești. Toți copiii sunt invitați să-i susțină pe șahiști și să se inspire de la ei. În plus, poate se aleg cu o nouă pasiune.

Pentru copiii deștepți, interesați de aventură, CityQuest pune la cale o adevărată provocare – jocul interactiv MallQuest. Participanții vor primi însărcinări și indicii, care îi vor ajuta să descopere anumite locuri și să dezvăluie misterele ascunse în Shopping MallDova. Astfel, ei vor intra în rolul unor detectivi iscusiți sau al unor vânători de comori. Cei care vor duce la bun sfârșit șirul descoperirilor, utilizându-și logica și inventivitatea, se vor alege cu premii.

Shopping MallDova te așteaptă cu drag la Ziua Jocurilor Intelectuale, unde fiecare copil își poate pune la încercare cunoștințele și agerimea minții!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente