Imperiul miliardarului Donald Trump suferă atacuri cibernetice

t
Foto: PC: popsugar.com

Colapsul lent al imperiului magnatului Donald Trump, creat de cantitatea enormă de comentariile politice, continuă mai energic, de data aceasta fiind catalizat de către hackeri.

Donald Trump este un cunoscut magnat, investitor, personalitate TV, autor și candidatul alegerilor prezidențiale din 2016, deținătorul organizației și stațiunilor ce-i poartă numele. Hotelurile sale au fost lovite puternic de un atac cibernetic al cardurilor de credit, informează Mashable.

„Fiecare a doua companiei de astăzi este alarmată de activitatea potențial suspicioasă cu cardurile de credit, iar hotelurile noastre se află într-o investigație minuțioasă ca să aflăm dacă atacurile implică proprietatea noastră sau nu”, spune vice-președintele The Trump Organization, Eric Trump, pentru CNBC.

Totuși, noutățile despre infracțiune au fost confirmate, fiind descrisă drept o serie de taxe extrase de pe cardurile de debit și credit, utilizate în cadrul rețelei de hoteluri. Cel mai probabil au fost afectate cele de la New York, Los Angeles, Las Vegas, Miami, Chicago și Honolulu. Detalii privind gravitatea atacului în pierderi bănești urmează a fi expusă.

Nu se cunoaște dacă acest atac are legătură cu recenta cădere din slăvi a magnatului Donald Trump. Potrivit PoliticusUsa, Trump comentează mai peste tot, spunând că îi va da în judecată pe toți care-i trec calea, întrucât el pierde mulți bani din cauza lor. De asemenea, el se prezintă drept un rasist înrăit, iar companii ca NBC și Macy’s nu mai doresc să colaboreze cu acesta. Mass-media din SUA afirmă că cea mai mare greșeală a magnatului a fost să se afirme drept candidat la alegerile prezidențiale.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente