Evenimentele la care să mergi în această vineri, 3 iulie

flori
Foto: Evenimente pentru vieri, 3 iulie, PC: wallpaperseries.com

Pentru această vineri, echipa #diez ți-a selectat câteva evenimente interesante, pline de emoții și muzică bună. De asemenea, ai șansa să participi la evenimente spirituale.

#1. Două zile cu kayakuri la IAMANIA, ora 7:00

Pe traseul propus, Nistru se răspândește foarte larg, până la 3,7 km în lățime. Traseul trece pe lângă coasta stâncoasă, în apropiere sunt sate frumoase ca Viscăuți. Mai multe detalii vezi aici.

 

#2. Retragere spirituală cu Maestrul Guru Shri Panaradj, ora 9:00

Pentru prima dată în Republica Moldova, maeștrii în retragerea spirituală vor da un training în ceea ce privește transformările spirituale. Mai multe detalii despre eveniment găsești aici.

 

#3. A VIII-a ediție a Festivalului de vară Art-Labyrinth – „Naștere Infinită”, ora 12:00

IMG_9549

Festivalul de vară Art-Labyrinth este o sărbătoare a artei și culturii alternative, dar și a unei conștiințe pure. În această vară, în perioada 3-5 iulie, va avea loc a opta ediție a festivalului care, de această dată, este denumit „Naștere Infinită”. Mai multe detalii găsești pe #diez.

 

#4. Český Krumlov: Five-Petalled Rose Celebration

În această vineri, Kozlovna te invită la petrecerea în cinstea festivalului ceh al trandafirului cu cinci petale, la care se adună oamenii din toată lumea în orașul Crumlov. Tu ai ocazia să fii parte a sărbătorii frumoase. Petale de trandafir, muzică live și dispoziție bună. Dress code – haine în culoarea roz. Mai multe detalii afli aici.

 

#5. Brutal Pe Vinyl/ Abnormyndeffect & Traian Live Performance, ora 21:00

Amatorii de muzică extremă de metal pot să vină la o vineri pe vinil exclusivă. De asemenea, vei asculta muzică live din partea trupelor Abnormyndeffect și Traian. Mai multe detalii vezi aici.

 

#6. The White Blade, ora 22:00

La Tipografia 5 va evolua trupa WHITE BLADE. În evenimentul de pe Facebook, oaspeții acestuia pot lăsa denumirile trackurilor care le doresc să le audă la petrecerea de vineri seara.

 

#diez îți urează distracție plăcută!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente