Tendințe 2015: Ce tatuaje alegem vara asta

aaa
Foto: PC: colaj #diez

În ultima perioadă, tatuajele au devenit un accesoriu la modă în rândul tinerilor. Un model de tatuaj ales bine și amplasat strategic într-o anumită zonă a corpului nu numai că îți va aduce acel plus de prospețime pe care îl doreai în viața ta, dar te va face sa arăți și destul de cool în ochii celorlalți. Dacă ești hotărât să te tatuezi, dar nu te-ai decis asupra modelului, echipa #diez îți propune câteva modele de tatuaje care te-ar putea inspira.

Tatuajele cu simbolul infinitului sunt deja de mai mulți ani în vogă. Acest model fascinează prin conceptul mistic, puternic, frumos și atrăgător. El se referă la mai multe concepte distincte, de obicei, legate de ideea de „fără sfârșit” sau „mai mare decât cel mai mare lucru la care te poți gândi”. În numerologie, cifra 8 este una dintre cele mai de succes. Acest simbol arată adevărata putere a acestui număr – infinitul și abilitatea de a merge mai departe, la nesfârșit. Cele două cercuri ale cifrei 8 amintesc de legătura dintre cer și pământ.

 

PC: pinterest.com
PC: colaj #diez

Tatuajele pereche reprezintă o dovadă permanentă de dragoste, un simbol al unei legături indestructibile. Nu trebuie neapărat să alegi să te tatuezi împreună cu iubitul tău, poți să alegi un tatuaj pe care să-l faci cu sora sau cu o prietenă apropiată.

 

PC: moldovia.md
PC: colaje #diez
PC: colaj #diez

Săgeata simbolizează energia direcționată, penetrarea și izvorârea. Săgeata ca unealtă și nu doar în calitate de semn este simbolul pătrunderii, al deschiderii. Ea este simbolul general al depășirii condițiilor normale: o eliberare imaginară din condiționările distanței și o anticipare mentală de cucerire a unui bun ce nu poate fi atins.

 

PC: colaj #diez
PC: pinterest.com

Penele sunt un alt simbol în vogă vara aceasta. Ele reprezintă gingășie și feminitate.

 

PC: pinterest.com
PC: colaj #diez

Tatuajele cu simbolul păsărilor semnifică țelurile, aspirațiile și idealurile tale. Totodată, semnifică bucuria, armonia, echilibrul sufletesc și dragostea sau o perspectivă luminoasă în viață.

 

PC: colaj #diez
PC: pinterest.com
PC: colaj #diez

Angelina Mașcauțan

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente