Evenimente la care să te distrezi în ziua de joi, 2 iulie

large (2)
Foto: PC: weheartit.com

Petrece o nouă zi de vară cât mai activ posibil, savurând fiecare rază de soare, căldură și dispoziție maximă. Iată câteva evenimente la care să te distrezi joi, 2 iulie.

#1. Journalism | Guest Thursday, ora 18:30

Vino la Uptown Cafe pentru a afla ce poți face cu o diplomă de jurnalist, care sunt problemele cele mai des întâlnite și alte întrebări care te-ar interesa. Vezi evenimentul pe Facebook pentru a te înregistra.

 

#2. Chisinau Toastmasters Meeting, ora 18:30

Toastmasters este o organizație educațională care oferă persoanelor experiența comunicării și de leadership. Evenimentul se va desfășura la Biblioteca Onisifor Ghibu. Detalii aici.

 

#3. Practica „Dance with me”, ora 18:30

Participă la lecții de dans. „Cum și am promis, începând cu 2 iulie, vă așteptăm fiecare joi de la 18:30 până la 21:30 la tango”, au zis organizatorii. Mai multe vezi în evenimentul pe Facebook.

 

#4. 4th of July celebration la American Resource Center, ora 14:00

American Resource Center celebrează data de 4 iulie, care în acest an marchează cea de-a 239-a aniversare a Americii, cunoscută și ca Ziua Independenței. Centrul planifică proiecția filmului „CHEF”, dar și desfășurarea atelierelor de creație. Vezi evenimentul pe Facebook.

 

#5. Proiecția filmului „Legenda lui Kaspar Hauser” la Tipografia 5, ora 21:00

La tipografia 5 se va proiecta „Legenda lui Kaspar Hauser”, ce este un o producție alb-negru filmată pe peliculă. Mai multe despre film vezi aici.

 

#6. HARD TECHNO PARTY la Spălătorie, ora 22:00

La Spălătorie va fi o petrecere „cu multă îmbulzeală, veselie și dat din buci!”, precum promit organizatorii. Se va dansa pe ritmuri de minimal techno/deep house/future sounds/hard style. Intrarea este liberă. Evenimentul pe Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente