De la psihologie la programare: Cursuri online gratuite pentru luna iulie

girls
Foto: PC: http://bestinspired.com/

Nu lăsa timpul să zboare în zadar, ci oferă-ți șansa să studiezi mai multe, chiar dacă în unele domenii, precum ar fi programarea, nu ai backgroundul necesar. Aceste cursuri online gratuite îți vor umple vara de studiu util.

Luna iulie vine cu alte cursuri interesante în domenii variate, precum ar fi cel alimentar, programarea sau finanțele. Numărul total de cursuri îl găsești aici, iar mai jos le găsești pe cele interactive, care îți vor oferi o bună bază pentru studiile tale.

#1. Cum să conduci o companie de produse alimentare și băuturi

 

PC: www.healthyfoodhouse.com

Cursul începe pe 3 iulie
Durata: 4 săptămâni
Limba de predare: engleză
Organizatorii: Universitatea Bocconi

Acest curs este structurat în patru săptămâni și va acoperi dilemele manageriale relevante ale companiilor de produse alimentare și băuturi. Conducerea unor asemenea companii este o sarcină fascinantă, întrucât acestea pot reprezenta cultura tuturor națiunilor, bucatele și băuturile hrănind corpul, sufletul și inima. Astfel, cursul are un obiectiv dublu: în primul rând, el se concentrează pe provocările contemporane ale managerilor și antreprenorilor în domeniul alimentar. În al doilea rând, cursul îți va oferi modele și instrumente de design, dar și cursuri similare de implementare ale acțiunilor necesare pentru a satisface publicul-țintă și a construi planuri avantajoase pentru competitivitate.

 

#2. Introducere în tehnologia genomică

 

PC: unboundedpossibilities.com

Cursul începe pe 6 iulie
Durata: 4 săptămâni
Limba de predare: engleză
Organizatorii: Universitatea Johns Hopkins

Acest curs oferă o introducere în biologia de bază a genomilor moderni și în instrumentele experimentale utilizate pentru a măsura acest tip de biologie. Cursul va acoperi dogma centrală a biologiei moleculare și va încerca să afle cum secvențierea următoarei generații va fi utilizată pentru a măsura ADN-ul, ARN-ul și epigenetica. Cursul va oferi și o scurtă introducere în conceptele-cheie în computerizare și statistică.

 

#3. Machine Learning la nivel practic

 

PC: louisdorard.com

Cursul începe pe 6 iulie
Durata: 4 săptămâni
Limba de predare: engleză
Organizatorii: Universitatea Johns Hopkins

Acest curs va acoperi studierea componentelor de bază ale construirii și aplicării funcțiilor de anticipare cu accent pe aplicările practice. Cunoștințele de bază vor consta din concepte, precum trainingurile și seturile de teste, supra-studierea și ratele de eroare. De asemenea, cursul va oferi o introducere într-un areal al modelelor de bază și metodelor algoritmice de machine learning, inclusiv regresiunea, arborii de clasificare, Naive Bayes și altele. Cursul va acoperi studierea proceselor complete de edificare a funcțiilor de anticipare, cum ar fi colectarea datelor, crearea caracteristicilor, algoritmii și evaluarea.

 

#4. Introducere în finanțele corporative

 

PC: http://bigdrumassociates.com/

Cursul începe pe 6 iulie
Durata: 4 săptămâni
Limba de predare: engleză
Organizatorii: Universitatea Pennsylvania

Acest curs oferă o introducere succintă în studiul bazelor domeniului finanțelor, accentuând aplicarea acestora într-o varietate de situații din viața reală în ceea ce privește acoperirea propriilor cheltuieli, procesele de luare de decizii din cadrul unei corporații și intermedierea financiară. Conceptele-cheie și aplicațiile includ: valorificarea temporală a banilor, compromisurile de risc și întoarcere, costul capitalului, dobânzile, economiile de pensionare, finanțarea ipotecilor, auto leasing-ul, bugetul capital, evaluarea bunurilor, analiza promoțiilor fluxului de numerar, rata internă de restituire și altele.

 

#5. Învață interactiv programarea în Python

 

PC: sniferl4bs.com

Cursul începe pe 11 iulie
Durata: 5 săptămâni
Limba de predare: engleză
Organizatorii: Universitatea Rice

Acesta este un curs format din două părți, a doua parte fiind disponibilă aici, are scopul să ajute studenții cu puțină experiență sau cu lipsa acesteia în bazele necesare pentru a crea aplicații simple și interactive. Limbajul ales este Python. E un limbaj de nivel înalt, ușor de învățat, utilizat în diverse cursuri de informatică oferite pe Coursera. Pentru acest curs, a fost creat un nou browser care va transforma experiența ta de studiu în una interactivă și mai simplă.

 

#6. Psihologia socială

 

PC: africa360degrees.co.za

Cursul începe pe 14 iulie
Durata: 7 săptămâni
Limba de predare: engleză
Organizatorii: Universitatea Wesleyan

Acest curs este o introducere în psihologia socială clasică și contemporană, acoperind subiecte precum procesele de luare a deciziilor, persuasiunea, comportamentul în grup, atracția personală și factorii ce îmbunătățesc sănătatea și bunăstarea. Cursul va avea loc într-o manieră distractivă și intrigantă. Vor fi și teme pentru acasă, care te vor încuraja să faci experimente sociale în viața ta, să observi rezultate și să analizezi ce a avut loc. De asemenea, vei avea acces la întreaga comunitate online de psihologie.

Studiu plăcut!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente