Evenimente la care să mergi în ultima zi a lunii iunie

blond
Foto: PC: wallscorner.com

Ultima zi a lunii iunie ți-a pregătit câteva evenimente interesante și cognitive, care îți vor încânta sufletul în după amiaza acestei marți.

#1. Expoziția „Because I live here”, ora 10:00

because

Pe 30 iunie se sfârșește luna #LIGBPRIDE. Această expoziție foto are scopul să sporească vizibilitatea comunității LGBT în cadrul publicului general prin intermediul imaginilor din viața lor de zi cu zi, la serviciu sau la studii, interacționând cu alții. Mai multe detalii despre eveniment afli aici.

 

#2. Fimul „Ted 2”, ora 14:00

În noul film al lui Seth MacFarlane buclucaşul urs de pluş trebuie să dovedească în instanţă că este o persoană, astfel încât să se poată căsători cu aleasa inimii lui. Noua aventură a lui Ted şi a prietenului său uman John Bennett (Mark Wahlberg) nu are loc doar la tribunal, cei doi eroi fiind implicaţi şi în accidente de tot felul şi urmăriri pe viaţă şi pe moarte. Orarul filmului îl găsești aici.

#3. Hai ș-om cânta, ora 18:30

 

Un eveniment pur sufletesc, pentru stare:post-examen într-o atmosferă de relaxare absolută!
Cine are dorinţa poate să-şi aducă chitara ce se prăfuieşte şi să petreacă o seară calmă în Valea Morilor. Mai multe detalii găsești pe Facebook.

 

#4. Ședința Top Toastmasters, ora 19:00

toast

Orice persoană interesată de domeniul Oratoriei și Leadershipului la nivel practic este binevenită la ședințele clubului. Nu este nevoie de o înregistrare în prealabil sau de invitație specială, așa că, dacă ești interesat și curios cum alții depășesc frica de a vorbi în public sau dorești să-ți susții prietenul care va participa în cadrul serii de oratorie, vino în fiecare marți la Biblioteca Municipală „B.P. Hașdeu”. Mai multe detalii despre eveniment afli aici.

 

#5. IQuiz[RO]-137, ora 19:30

iq

IQuiz este un joc intelectual și distractiv care adună cea mai bună lume din capitală. Acesta este un concurs, care se petrece într-un local și este format din șase runde tematice. Fiecare rundă constă din 10 întrebări. Rundele au o limită de timp. Obiectivul vostru (al jucătorilor) este de a răspunde corect la întrebări și de a obține cât mai multe puncte în schimbul răspunsurilor corecte. Câștigă acea echipă, care a acumulat cel mai mare punctaj spre sfârşitul tuturor rundelor. Mai multe detalii afli aici.

 

#6. Filmul „Poltergeist”, ora 21:20

Remake al filmului cu acelaşi nume din 1982, filmul Poltergeist îl are ca protagonist pe Eric Bowen, un tată care după ce îşi pierde locul de muncă se mută împreună cu familia într-un oraş nou şi încearcă să croiască pentru aceasta un nou început. Totul decurge normal, până când fiica sa, Madison, este răpită, lucru ce îl face pe Eric să înţeleagă cât de importantă este pentru el familia. Alte personaje sunt Amy, soţia lui Eric, care poate comunica cu morţii, Carrigan Burke, o personalitate TV care prezintă emisiunea Haunted House Cleaners care nu se teme de supranatural, dar şi Dr. Brooke Powell, fosta soţie a lui Carrigan, parapsiholog la o universitate locală. Echipa ei începe să investigheze evenimentele care au dus la dispariţia fiicei familiei Bowen. Orarul filmului îl găsești aici.

#diez îți urează distracție plăcută!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente