Primăria Chișinău: Brega și Ștefăniță trec baricada de partea socialiștilor? Răspunsul acestora

FotorCreated
Foto: PC: colaj diez

Partidul Socialiștilor au invitat azi activistul Oleg Brega și consilierul Ion Ștefăniță să dețină funcții în cadrul administrației din Chișinău. Ambii au refuzat invitațiile.

Ion Ceban a declarat, în cadrul unei acțiuni care a fost organizată în Piața Marii Adunări Naționale, că Oleg Brega s-ar putea ocupa de procesul de transparentizare, iar Ion Ștefăniță ar putea deține funcția de viceprimar.

Contactat de echipa #diez, activistul Oleg Brega a calificat declarațiile lui Ion Ceban drept „demagogie electorală”. Acesta le sugerează socialiștilor să facă concurs public, „altfel vor fi ca Chirtoacă și mafia PL”, menționează Brega. „Socialiștii vor să câștige voturi, e simplu! Se prefac deschiși pentru societatea civilă”, a conchis acesta.

De partea cealaltă, Ion Ștefăniță a declarat că nu a primit o invitație oficială din partea socialiștilor, dar a subliniat că, în calitate de consilier, va servi intereselor chișinăuienilor și va proteja obiectivele istorice din capitală. „În calitate de consilier municipal din partea Blocului Electoral „Platforma Populară Europeană din Moldova – Iurie Leancă” nu pot lua decizii de unul singur, dar din mesajul lansat anterior de domnul Leancă, nu vom face coaliții cu Partidul Socialiștilor”,  subliniat Ion Ștefăniță.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente