(foto) Balul de absolvire: Sfaturi cum să ai un look perfect cu bani puțini

10817672_769237419779144_826593811_n
Foto: PC: Instagram/sadierob.quotes

Atunci când vorbim despre balul de absolvire, ni se asociază în minte o mulțime de gânduri, emoții și idei. Acest eveniment este unul dintre cele mai importante din viața noastră, iar din acest motiv totul ar trebui sa fie organizat perfect.

Ținuta, machiajul, coafura, pantofii, toate sunt elemente esențiale pe care trebuie să le pregătești din timp. Cunoaștem deja faptul că majoritatea lucrurilor frumoase necesită și un buget pe seamă, iar acesta reprezintă o problemă pentru mulți dintre absolvenți. În încercarea de a evita pe cât posibil acest impediment, am realizat un articol care vine să te învețe câteva secrete simple, dar care te pot ajuta să arăți de milioane cu bani puțini. Totul ține de originalitatea și creativitatea ta!

În primul rând, ai încredere în tine. Renunță la unele complexe ce țin de domeniul vestimentar. Nu trebuie să eviți o ținută doar din cauza că prietenei tale nu-i place. Dacă te simți bine, nu ezita să îmbraci o anumită piesă vestimentară.

Improvizează

Modificarea hainelor vechi este una dintre cele mai eficiente metode de a-ți înnoi garderoba. O rochie din sezonul trecut ar putea foarte ușor să devină rochia perfectă pentru balul de absolvire. O simplă rochie neagră va căpăta instantaneu un look feminin dacă îi vei adăuga un guler. Pentru a părea mai sofisticată, alege pietre, paiete sau alte elemente interesante. Creează-ți propriile ținute, până la urmă moda înseamnă libertatea de a reuși singură să-ți personalizezi o ținută.

 

PC: perfecte.md
PC: perfecte.md

Alege corect culorile

Cunoaștem deja faptul că negrul redă o eleganță desăvârșitoare. Rochiile negre sunt feminine, comode și mereu în trend. Totuși, dacă vrei să ieși în evidență, optează pentru culori puternice. Acestea îți pot personaliza ținuta, dar ai grijă să ți se potrivească. Pentru acest eveniment ar fi bine să imprimi culorile puternice în accesorii.

 

PC: salon-kryzheva.ru
PC: salon-kryzheva.ru
PC: zonia.allshops.ro
PC: zonia.allshops.ro

Alege pantofii potriviți

Pantofii sunt un accesoriu foarte important; ei întregesc ținuta și îți oferă prestanță. Cel mai frecvent, pantofii procurați în ajunul balului de absolvire îți pot da mari bătăi de cap. Acest fapt te poate motiva să revii la pantofii din sezonul trecut, aceasta fiind încă o modalitate prin care poți economisi.

Accesorizează

Accesoriile sunt cele mai importante atunci când vine vorba despre un look impresionant cu bani puțini. Dacă vrei să ai o prezență memorabilă și să-ți pui în valoare personalitatea, trebuie să alegi accesoriile potrivite. Îți poți completa rochia cu o pereche de cercei, un colier din pietre, un inel masiv, o coroniță din flori sau un cerc frumos pentru păr.

 

PC: unica.ro
PC: unica.ro
PC: nuptilas.ro
PC: nuptilas.ro

Învață să-ți creezi singură machiajul și coafura

Tutorialele de pe internet, care vin să te învețe despre cum să-ți realizezi singură un machiaj sau o coafură, îți pot fi de mare ajutor. Găsește-ți coafura și machiajul potrivit pentru tine și învață să le produci cu câteva zile înainte de eveniment. Nu trebuie să exagerezi alegându-ți ceva extravagant, pentru că simplitatea este condiția principală a frumuseții.

 

PC: cristinanechita.ro
PC: cristinanechita.ro

Pentru o ținută completă, nu uita să zâmbești! Cu siguranță zâmbetul este cel mai important accesoriu pentru orice eveniment. Dacă-l porți, frumusețea ta exterioară va fi garantată.

 

PC: bhwallpapers.net
PC: bhwallpapers.net

Angelina Mașcauțan

Taguri: #inspirație
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente