Puterea machiajului: Videoul viral care a adunat peste 11 milioane de afișări

11232866_1443276639318338_2014253458_n
Foto: PC: INSTAGRAM/@nikkietutorials

Indiferent dacă-l utilizați pentru a acoperi careva imperfecțiuni sau pentru a arăta mai bine la următoarea petrecere, machiajul are darul de a transforma definitiv imaginea unei femei, iar acest lucru este demonstrat încă o dată de o tânăra, beauty vlogger-ul Nikkie, care are 21 de ani și este originară din Olanda.

Nikkie a realizat un filmuleț în care și-a fardat doar jumătate din față. Ea dă instrucțiuni și sfaturi de frumusețe de-a lungul videoului, explicând fiecare pas. Clipul a strâns, în decurs de o lună, peste 11 milioane de afișări pe Youtube, devenind viral.

Astfel, într-o formă amuzantă, tânăra s-a hotărât să arate puterea machiajului, după cum a spus chiar ea. Bineînțeles că au existat și persoane care au susținut ca Nikkie arată mai bine fără machiaj.

Cu siguranță, sunt o mulțime de tutoriale pe internet cu tot felul de tips-uri, însă niciunul nu are un mesaj atât de puternic în spatele lui. Nikki explică și ce se întâmplă atunci când tinerele poartă machiaj în exces. Dar mai dezvăluie și reversul medaliei, acela că mai mereu femeile sunt învinovățite pentru că le place să poarte machiaj.

Taguri: #inspirație
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente