(foto, video) Lavender Fest va găzdui un mega concert de muzică clasică direct în câmp

1511017_773137399472895_7802546275774896220_n
Foto: Photo Credit: Facebook/Victor Rotari

Prima ediție a Festivalului Levănțicii organizat K Lumea, va găzdui și un mega concert de muzică clasică în aer liber, chiar în imediata apropiere a câmpului de levănțică. În cadrul concertului vă veți alinta auzul cu următorii artiști:

Elite Quartet – Rafinamentul și pasiunea s-au contopit în strunele a patru instrumente cu coarde pentru a forma acest Quartet feminin, care mai este și rodul unei prietenii frumoase și sincere, crescută din dragostea celor care iubesc cu adevărat muzica. Cele patru tinere au acumulat o vastă experiență nu doar în ţară, dar și în afara hotarelor ei.

elite quartet

 

Chişinău Youth Orchestra adună sub umbrela sa zeci de tineri instrumentiști, conduși de talentatul Andriano Marian. Aceștia vor veni cu un program variat de piese clasice și vă vor cuceri prin unicitatea muzicală creată de zeci de instrumente adunate pe aceeași scenă.

BRAIN BAND este o trupă nouă de băieți talentați care s-a lansat în acest an și care experimentează noi ritmuri și stiluri. Îi vom cunoaște mai îndeaproape în cadrul unui recital la prima ediție de Lavender Fest.

 

La eveniment vor evolua sub bagheta fermecată a dirijorului Elena Marian fetele din corul „Cantabile”. Pentru necunoscători, corul este format din cele mai muzicale studente ale Academiei de Studii Economice. Colectivul este laureat al diferitor festivaluri și concursurile naționale și internaționale.

O altă surpriză frumoasă a LAVENDER FEST este soprana Aglaia Mudrea – o tânără din Moldova care în prezent este studentă la conservatorul din Roma.

FotorCreated

 

O altă voce feminină pe care veți avea ocazia să o ascultați este cea a Lucreziei Venturiello, o mezzo-soprano și o studentă la Conservatorul de muzică „Santa Cecilia” din Roma, care vine în Moldova special pentru evenimentul din 20 iunie.

Tânăra pianistă Livia Știrbu-Sokolov – o tânără-minune, un talent înnăscut, care la o vârstă fragedă a reușit să cucerească o lume întreagă, va susține un recital de excepție la un pian alb. În 2014, Livia a reprezentat Moldova la Eurovision Young Musicians, concurs ce s-a desfășurat în orașul german Cologne.

 

Alte două evoluții speciale sunt cea a grupului de percuționiști de la Art Labyrinth și cea a Mariei Kionig la vibrofon.

Spectacolul se va încheia cu o premieră absolută, noul proiect masculin al dirijorului Ion Brătescu „Bravissimo” – o nouă trupă de tenori din Moldova.

Numărul locurilor la eveniment este limitat. Biletele pot fi achiziționate până în data de 13 iunie la preț de 250 lei/persoană și 450 lei/2 persoane, iar de luni, 13 iunie, biletele se vor scumpi: 300 lei/ persoană și 550 lei/2 persoane. Biletele pot fi cumpărate online prin intermediul site-ului Iticket.md sau la numărul de telefon 069015019.

Stați cu ochii pe Klumea pentru detalii. Vizitează-ne la http://klumea.eu/ şi urmărește pagina de Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente