Învață să dezbați după modelul Parlamentului britanic la o școală de vară

iulia1
Foto: Ediția din 2012 a școlii de vară PC: Iulia Brad Blog

Ambasada Marii Britanii la Chișinău te invită să participi la cea de-a cincea ediție a Școlii de vară pentru tinerii lideri.

Programul este menit să ajute tinerii activi să-și dezvolte abilități și deprinderi de lider, cum ar fi: planificare strategică, gândire critică, discursul public, soluționarea problemelor, aptitudini de negociere și de luare a deciziilor.

În cadrul școlii se vor desfășura lecții de dezbateri după modelul Parlamentului britanic, precum și lecții în domeniul conflictologiei, științelor politice și identificării problemelor și soluțiilor. Participanții vor avea posibilitatea să-și dezvolte abilitățile de lider și spiritul de echipă, să îmbunătățească comunicarea interculturală, precum și să comunice cu experții naționali și internaționali din domeniile anunțate.

Școala de vară va avea loc între 12 și 17 iulie într-o stațiune din afara orașului Chișinău. Limba de lucru în cadrul școlii este rusa.

Persoanele interesate pot trimite CV-ul și formularul de participare completat în limba rusă la adresa: [email protected] până la data de 21 iunie 2015. Pentru a afla mai multe informații, puteți să scrieți pe adresa electronică indicată cu mențiunea „Solicitare informații” în titlu.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente