(foto) Poșta Moldovei a pus în circulație mărci poștale pictate de copii

hyperliteratura-scrisori
Foto: PC: hyperliteratura.ro

Poșta Moldovei a a pus în circulație o nouă serie de mărci poștale, de data aceasta pe ele fiind reprezentate diferite desene ale copiilor.

După ce la începutul anului, Poșta Moldovei a pus în circulație mai multe serii de mărci care țin a aduce omagiu marilor personalități, cum ar fi Eugen Doga și Grigore Vieru, la începutul acestei veri aceasta a distribuit mărci pe care sunt imprimate desene ale copiilor.

Fiecare carte poștală are denumirea sa. Astfel, cea pictată de Cătălina Munteanu este intitulată „Familia”, pe aceasta fiind reprezentat un cuplu tânăr, iar prețul acesteia este de un leu și douăzeci de bani.

 

PC: posta.md
PC: posta.md

Cartea poștală „Viețuitoarele naturii” a fost realizată de Cristina Isacov, în vârstă de 13 ani. Pe carte sunt reprezentate atât diferite animale, cât și plante acvatice. Prețul acesteia este de un leu și șaptezeci și cinci de bani.

 

PC: posta.md
PC: posta.md

O altă carte poștală se numește „Primăvara”, autorul căreia este Ana Vlas, de 11 ani. Prețul cărții poștale este de cinci lei și șaptezeci și cinci de bani.

 

PC: posta.md
PC: posta.md
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente