(video) Descoperă un nou trailer despre „AMY” – talentata și sensibila cântăreață Winehouse

amy
Foto: Amy Winehouse. PC: hochu.ua

Recent a fost publicat un nou trailer despre filmul documentar despre viața și cariera artistei Amy Winehouse, realizat în memoria ei, numit „AMY”.

Altitude Film a dezvăluit noul trailer, regizat de Asif Capadia. Filmul spune povestea cântăreței britanice Amy Winehouse, incluzând înregistrări video și piese nedezvăluite până acum.

Conform primelor aprecieri din partea criticilor, potrivit Infomusic, „AMY” este „un film modern și sensibil care atrage atenția asupra lumii în care trăim, într-un mod în care foarte puțini oameni reușesc să o facă”. O descriere mai detaliată a perspectivei din care este abordată viața artistei este oferită de către un purtător de cuvânt al Universal Music UK: „Un talent unic în generația sa și un artist pur de muzică jazz în cea mai autentică descriere a genului, Amy a compus și a cântat din inimă, folosindu-și aptitudinile în muzică pentru a-și analiza propriile probleme. Îmbinarea dintre sinceritatea sa crudă și un talent extraordinar a condus la realizarea unora dintre cele mai originale și îndrăgite piese ale erei moderne. Succesul, totuși, a atras după sine o atenție intruzivă neobosită din partea presei, care, cumulată cu relațiile problematice ale lui Amy și stilul ei de trai dezordonat, a alimentat destrămarea vieții sale într-un mod tragic.”

„AMY” va avea premiera în cinematografe în iulie 2015, până atunci publicul având la dispoziție un nou trailer al documentarului, ce o prezintă pe tânăra artistă în postura unei persoane timide și vulnerabile.

 

 

În luna aprilie 2015, a fost prezentat un alt trailer despre despre viaţa cântăreţei Amy Winehouse, ce include imagini cu celebra artistă britanică – aflată pe atunci la începutul carierei – în care aceasta vorbeşte despre teama de celebritate.

Amy Winehouse a murit pe 23 iulie 2011, la vârsta de 27 de ani, în reşedinţa ei din cartierul londonez Camden. Medicii legişti au ajuns la concluzia că vedeta britanică a murit din cauza unei „intoxicaţii cu alcool”.

După moartea ei, familia cântăreţei a înfiinţat o fundaţie care îi poartă numele, al cărei scop constă în ajutorarea adolescenţilor şi tinerilor care sunt dependenţi de droguri şi alcool.
Albumul „Back to Black”, lansat de Amy Winehouse în 2006, a făcut din această artistă britanică o vedetă internaţională.

Cele două discuri lansate în timpul vieţii sale, „Frank” şi „Back to Black” – recompensat cu cinci premii Grammy – s-au vândut în peste 12 milioane de exemplare în întreaga lume. Lansat în 2006, „Back to Black” a devenit, după moartea divei, cel mai bine vândut album al secolului al XXI-lea, în Marea Britanie. Acel record a fost la rândul lui doborât în decembrie 2011 de albumul „21” al cântăreţei Adele.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente