(foto) 4 plaje de pe litoralul românesc unde poți să te relaxezi în această vară

la-plaja
Foto: PC: doctorulzilei.ro

Încă puțin și primăvara pleacă, iar o dată cu venirea verii una dintre cele mai arzătoare probleme este unde să plecăm în vacanță. Iar pentru că vecina noastră de peste Prut, România, are ieșire la mare, vă propunem să mergeți anume acolo la odihnă.

Nu este necesar să cheltuiți sume exorbitante sau să plecați în țări exotice, deoarece aveți ocazia să vă odihniți cu bani puțini și nu departe de casă.

La discreția dumneavoastră, Ghiduri Turistice vă propune 4 litoraluri frumoase unde vă veți putea relaxa și primi plăcere de la soare și mare.


#1. Plaja Vadu

 

PC: ghiduri-turistice.info
PC: ghiduri-turistice.info

Plaja Vadu este un paradis sălbatic de la Marea Neagră. O plajă prea puţin explorată şi, din acest motiv, numai bună pentru cei care îşi doresc linişte în vacanţă. Plaja nu este deloc amenajată sau demarcată de baruri pe plajă şi magazine. La 15 km de Năvodari, satul Vadu ascunde o micuţă plajă pentru cei care vor să se refugieze departe de lume.


#2. Aqua Magic, telegondola şi viaţa de noapte din Mamaia

 

PC: wikipedia.org
PC: wikipedia.org

La polul opus plajei Vadu se află numeroasele atracţii şi activităţi pe care le poţi încerca în Mamaia.

Aqua Magic este destinaţia preferată de familii cu copii, dar şi de cei tineri. Este locul ideal pentru distracţie, încărcat de terase şi baruri, un loc de joacă amenajat pe apă, piscină pentru copii şi numeroase topogane pentru cei mai curajoşi.

Telegondola Mamaia porneşte chiar de lângă Aqua Magic şi te duce până în inima staţiunii. Este o ocazie bună să admiri staţiunea de sus şi să te bucuri de o panoramă deosebită asupra mării.

Viaţa de noapte din Mamaia este cea mai cunoscută de pe litoral. Petrecerile se ţin lanţ atât pe plajă, cât şi în localurile amenajate, motiv pentru care este destinaţia ideală de vacanţă pentru turiştii petrecăreţi.


#3. Plaja La Steaguri din Neptun

 

PC: ghiduri-turistice.info
PC: ghiduri-turistice.info

Plaja La Steaguri din Neptun a primit titlul de cea mai frumoasă plajă de pe litoralul românesc. Este un loc curat, cu nisip fin, mărginit de celebrele steaguri. Aici au fost amenajate terenuri de volei şi fotbal, iar periodic este locul în care se desfăşoară evenimente în timpul sezonului, precum concerte sau petreceri pe plajă.


#4. Constanţa şi obiectivele sale turistice

 

PC: ghiduri-turistice.info
PC: ghiduri-turistice.info

Constanţa este un oraş pe care trebuie să-l vizitezi când ajungi pe litoral. Clădirile istorice, Acvariul, Cazinoul, Portul turistic Tomis şi Portul Constanţa, Farul Genovez, Muzeul de Artă Populară, termele romane şi Parcul Tăbăcărie sunt numai câteva din obiectivele turistice pe care le poţi vedea în Constanţa.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente