Un tânăr și-a torturat și tratat inuman o vecină. A legat-o de pat cu lanțuri

sam_4836
Foto: PC: igp.gov.md

Un tânăr de 21 ani a fost reținut, fiind suspectat de tortură și tratament inuman față de o vecină pe care a încuiat-o în casă și a legat-o de pat cu lanțuri.

La 26 mai, la Inspectoratului de poliție Râşcani a parvenit un apel telefonic de la un bărbat, care a comunicat că la domiciliul din satul Şumna, raionul Râşcani, a depistat o rudă de-a lui, o femeie în vârstă de 72 ani, încuiată în casă, legată de pat cu lanțuri.

Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că bătrâna a stat trei zile legată, fără mâncare și fără apă. Ca urmare a investigațiilor efectuate de polițiști, făptuitorul a fost reținut. Acesta s-a dovedit a fi un vecin de-al victimei, de 21 de ani, anterior condamnat pentru comiterea mai multor furturi.

Audiat de polițiști, suspectul și-a recunoscut vina. Acesta a maltratat bătrână, a sustras 2.000 de lei, după care a legat-o și a încuiat-o în casă. Victima este internată în spitalul raional Râşcani.

Actualmente, bănuitul este reținut în izolatorul de detenție provizorie a Inspectoratului de poliție Râşcani. Dacă va fi găsit vinovat, suspectul riscă privațiune de libertate de la 7 la 12 ani.

 

PC: igp.gov.md
PC: igp.gov.md
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente