(video) Kitsch-ul campaniilor electorale din Moldova prezentat de Promo-Lex

candi2
Foto: Ieși la vot PC: Promo-Lex

„În campania electorală toți arată bine” – acesta este subiectul primului spot lansat, astăzi, 26 mai, de Asociația Promo-LEX.

Spotul face parte din Campania „IEȘI la VOT”, iar obiectivul principal al acestuia este promovarea și încurajarea votului informat și conștient în rândul alegătorilor din Republica Moldova în cadrul Alegerilor Locale Generale din 2015.

În total, vor fi lansate și promovate trei spoturi video, iar cel de-al doilea va fi lansat într-o săptămână. Spoturile vor fi difuzate în următoarele săptămâni la posturi TV naționale și locale, în limbile română și rusă.

Vă amintim că, în cadrul Campaniei „IEŞI la VOT!”, Asociația Promo-LEX organizează dezbateri publice electorale, campanii de informare a cetățenilor „din ușă în ușă”, evenimente tematice (flash mob-uri, târguri, dezbateri, simulări ale procesului electoral, proiecții de filme, etc.), emisiuni tematice la TV și Radio, precum şi multe alte acțiuni de informare şi sensibilizare a alegătorilor din toată țară. Campania a fost lansată în preajma Alegerilor locale generale din 14 iunie 2015 şi se desfășoară în 23 de localități urbane şi rurale, în afară de regiunea transnistreană.

 

Ieși la vot pC: Promo-Lex
Ieși la vot pC: Promo-Lex

Campania „IEŞI la VOT!” are drept scop promovarea şi încurajarea votului informat şi conștient în rândul alegătorilor din Republica Moldova. Campania este realizată de Asociația Promo-LEX în cadrul Programului Consolidarea Alegerilor Transparente în Moldova şi beneficiază de asistență tehnică din partea National Democratic Institute / Moldova și asistență financiară din partea Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID).

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente