5 evenimente pentru o zi optimistă – miercuri, 27 mai

TFP froup
Foto: PC: TFP group

Ziua de miercuri ne este colorată în cele mai pozitive culori și asta pentru că avem parte de evenimente interesante. Iată recomandările noastre.

#1. IT Cofeeevent5

O nouă dimineață cu cafea și cu discuții despre IT. De la 09:00 vino la Panna Cotta pentru un început de zi creativ. Pentru detalii accesează pagina de Facebook.

 

#2. English Debate Club

event4

American Resource Center te invită, începând cu ora 15:00, la o nouă sesiune de dezbateri care te va ajuta să-ți îmbunătățești abilitățile de limbă engleză. Intră aici pentru mai multe informații.

 

#3. Sesiuni informative cu EXCEL 

event3

EXCEL organizează o ședință informativă cu privire la studiile în Germania. Dacă ești interesat să-ți faci studiile în această țară, vino la sediul EXCEL (str. Pușkin 45) începând cu ora 17:00. Detalii despre sesiunile de informare afli aici.

 

#4. Drept ca o linie

event2

„Drept ca o linie” de Luis Alfaro este un spectacol de Olesea Svecla, cu Nelly Deleu-Cozaru si Ștefan Bouroșu, care fi prezentat la Tipografie începând cu ora 19:00. Detalii afli pe Facebook.

 

#5. IQuiz[RU]-158

event1

Așa cum deja știți, miercurea la Pizza Celentano (bd. Mircea cel Bătrân 4/6) vă așteaptă întrebări și competiție. Mai multe despre serile de quiz aflați pe Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente