„Wonder fashion night” – prima prezentare de modă din Moldova în aer liber

fashion3
Foto: „Wonder fashion night” - prima prezentare de modă din Moldova în aer liber

Pe data de 29 mai, în Chișinău va avea loc prima prezentare de modă în aer liber – „Wonder fashion night”, eveniment organizat de Oriflame. În cadrul fashion-show-ului, designeri cunoscuți din Moldova își vor prezenta colecțiile, realizate conform celor mai noi tendințe din lumea modei.

„Wonder fashion night” va avea loc în zona havuzului central din Parcul Ștefan cel Mare. Evenimentul începe la ora 19.00.

Laitmotivul „Wonder fashion night” constă în alinierea renumitului brand de cosmetice decorative The ONE în infinitul univers al modei și frumuseţii. Paleta bogată The ONE este concepută special pentru cei cărora le place să creeze imagini trendy, să se joace cu nuanțele și să-și schimbe look-ul în fiecare zi.

„Wonder fashion night” de la Oriflame va deveni cu siguranță un eveniment plin de culoare și sclipire pentru industria frumuseții din Republica Moldova și totodată o platformă comodă pentru a face cunoștință cu tendințele noi din beauty și produse cosmetice. Asta pentru că la eveniment vor avea loc workshop-uri despre tehnica corectă de a folosi produsele de frumusețe, unde doritorii vor avea posibilitatea de a testa produsele din gama The One.

Printre invitații evenimentului vor fi celebrități și oameni cunoscuți de la noi ca Tania Cerga, Pasha Parfeny, Lilu, Mihaela Strâmbeanu, Serge Zănoaga, Alina Lisenco, Cristina Croitoru, Valeriu Caradja și toți cei care urmăresc tendințele de modă.

Veniți și vă bucurați de atmosfera magică de la „Wonder fashion night”!

Mai multe detalii vedeți pe Facebook: Wonder Fashion Night.

Compania Oriflame, fondată în anul 1967 de frații Jochnick și prietenul lor, este, în prezent, un concern cosmetic de talie internațională. Compania are reprezentanțe în mai mult de 60 de țări. Există în jur de 3,6 milioane de consultanți care promovează produsele suedeze în toată lumea. În  Moldova compania își desfășoară cu succes activitatea din luna februarie 2003.

Curiozități:

# Compania are un volum anual de vânzări în valoare de 1,4 miliarde euro.
# Există 3 milioane de consultanți Oriflame.
# Compania are reprezentanțe în mai mult de 60 țări.
# Cu circa 7.500 angajați Oriflame.
# Gamă largă de produse, care include peste 1.000 de denumiri de cosmetică naturală inovațională suedeză.
# Cataloagele sunt traduse în 40 limbi.
# În echipa de cercetare a companiei Oriflame lucrează în jur de 100 de oameni de știință și experți.
# Compania deține uzine proprii în Suedia, Polonia, China, Rusia și India.
# Oriflame este membrul Asociației Europene și Ruse a vânzărilor directe și respectă codurilor de etică ale acestor organizații.
# Magnus Brännström, Directorul executiv și președintele companiei, de asemenea este președintele Asociației Europene a vânzărilor libere.
# Oriflame este co-fondator al Fondului Internațional pentru Copii.
# Oficiile corporative sunt amplasate în Suedia și Elveția.
# Din anul 2004, acțiunile companiei sunt la bursa de valori NASDAQ OMX.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente