Un playlist somnoros – Ce ascultă cititorii #diez înainte să meargă la culcare

Bed-Sun-Headphones-Music-Player-Underwear-Sexy
Foto: PC: fitneass.com

Un somn bun sporește productivitatea ta pentru următoarele zile. Iată de ce echipa #diez a hotărât să lase la o parte playlisturile obișnuite și să facă unul dedicat în totalitate somnului.

Tinerii din ziua de azi sunt într-atât de suprasolicitați, încât nu reușesc mereu să doarmă destul și să aibă un somn de calitate. Poți să te convingi din acest vox pe #diez. Dacă nu ai știut, în Chișinău poți găsi un centru de somnologie care tratează tulburările de somn.

Pentru a reuși să dormi bine, specialiștii spun că trebuie să „prinzi” somnul la orele 22 – 24 și să ai o igienă riguroasă a somnului, iar pe Adevărul găsești că stimulenții auditivi, sincronizați cu oscilaţiile creierului oamenilor care dorm, măresc nivelul de oscilaţie, astfel încât memoria se îmbunătăţeşte. Echipa #diez susține această idee și a hotărât să facă un playlist al muzicii pe care o asculți înainte de somn, iar ca să nu fie subiectiv, am întrebat utilizatorii Facebook ce ascultă ei, de obicei, înainte de somn. Mai jos găsești un playlist variat – de la post-rock la rock simfonic și chiar muzică pop rusească.

#1. Luni: Sigur Ros – Valtari

 

#2. Marți: Beethoven – The 9 Symphonies

 

#3. Miercuri: Metallica – Sad but true

 

#4. Joi: Mujuice – International Deadline Lifestyle

 

#5. Vineri: Филипп Киркоров – Зайка моя

 

#6. Sâmbătă: Evanescence – Lacrymosa

 

#7. Duminică: Travka – 90

Gusturile muzicale sunt diferite, iată de ce noi așteptăm de la tine alte sfaturi muzicale ce îmbunătățesc somnul. Nu uita însă și de regimul alimentar sănătos și de plimbările dese.

Echipa #diez îți dorește un somn dulce!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente