Recomandări de evenimente pentru ziua de marți, 26 mai

5437-mood-girl-bicycle
Foto: PC: hdwallpapers.cat

În această marți, te îndemnăm să dedici timp unei ieșiri în oraș la o plimbare, făcând o pauză filmografică sau mergând la evenimentele intelectuale seara.

#1. Filmul „Lumea De Dincolo De Mâine”, ora 12:00

Acţiunea se petrece într-un ţinut fascinant şi extrem de avansat din punct de vedere tehnologic şi are în centru un bărbat de vârstă mijlocie (Clooney), care, pentru a salva Pământul, trebuie să facă tot posibilul pentru a se întoarce în Tomorrowland, asta după ce a fost izgonit de aici, pe când era copil, de către omul care şi-a petrecut întreaga viaţă (Laurie), exploatând minunăţiile ţinutului în interes propriu. Orarul filmului îl găsești aici.

 

#2. Filmul „Barely Lethal”, ora 15:50

Megan Walsh, o tânără antrenată la o şcoală specială pentru asasini, îşi înscenează la un moment dat propria moarte, tânjind după o adolescenţă normală. Se înscrie apoi la un liceu din suburbie, unde descoperă că viaţa de licean poate fi uneori chiar mai dificilă decât extenuantele antrenamente la care a luat parte, iar a fi popular este uneori mai dureros decât a suporta o tortură. Orarul filmului îl găsești aici.

 

#3. Sedința Top Toastmasters Club, ora 19:00

toast
Orice persoană interesată de domeniul Oratoriei și Leadershipului la nivel practic este binevenită la ședințele clubului. Nu este nevoie de o înregistrare în prealabil sau de invitație specială, așa că, dacă ești interesat și curios cum alții depășesc frica de a vorbi în public sau dorești să-ți susții prietenul ce va participa în cadrul serii de oratorie, vino în fiecare marți la Biblioteca Municipală „B.P. Hașdeu”. Mai multe detalii despre eveniment afli aici.

 

#4. IQuiz[RO]-132, ora 19:30

clash

IQuiz este un joc intelectual și distractiv care adună cea mai bună lume din capitală. Acesta este un concurs care se petrece într-un local și este format din șase runde tematice. Fiecare rundă constă din 10 întrebări. Rundele au o limită de timp. Obiectivul vostru, al jucătorilor, este de a răspunde corect la întrebări și de a obține cât mai multe puncte în schimbul răspunsurilor corecte. Câștigă acea echipă care a acumulat cel mai mare punctaj spre sfârșitul tuturor rundelor. Mai multe detalii despre eveniment afli aici.

 

#5. Filmul „Mad Max: Drumul Furiei”, ora 21:50

Creatorul legendarei francize „Mad Max”, George Miller ocupă din nou scaunul regizoral şi aduce, din mai, pe marile ecrane „Mad Max: Drumul furiei”, o nouă incursiune în universul exploziv al lui Max Rockatansky. Urmărit de un trecut turbulent, Mad Max preferă să călătorească de unul singur şi să nu îşi facă prieteni. În ciuda convingerilor sale, se alătură unui grup de supravieţuitori ai deşertului, conduşi de implacabila luptătoare Imperator Furiosa. Aceştia sunt urmăriţi permanent şi atacaţi de tiranul Immortan Joe care îi suspectează că i-au furat cea mai de preţ posesie. Orarul filmului îl găsești aici.

 

#6. Filmul „Secretul lui Adaline”, ora 22:10

Rămânând miraculos la vârsta de 29 de ani timp de aproape opt decenii, Adaline Bowman (Blake Lively) duce o existenţă retrasă, evitându-i din răsputeri pe cei care i-ar putea da în vileag secretul. Dar o întâlnire întâmplătoare cu atrăgătorul filantrop Ellis Jones (Michiel Huisman) reaprinde în ea pasiunea pentru viaţă şi dragoste. Atunci când un weekend petrecut cu părinţii lui (Harrison Ford şi Kathy Baker) riscă să dezvăluie adevărul despre ea, Adaline ia o decizie care-i va schimba viaţa pentru totdeauna. Secretul lui Adaline ni-i prezintă în rolurile principale pe Blake Lively (Gossip Girl, The Town), Michiel Huisman (Wild, Game of Thrones), Kathy Baker (Saving Mr. Banks, Edward Scissorhands), alături de Harrison Ford (Ender’s Game, Star Wars) şi Ellen Burstyn (Interstellar, Requiem for a Dream). Orarul filmului îl găsești aici.

Distracție plăcută!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente