Global Talent îți remunerează cunoștințele prin intermediul stagiilor plătite

brazilia
Foto: PC: AIESEC Chisinau

Dacă ești proaspăt absolvent sau tânăr specialist și îți dorești o carieră de succes, atunci ai posibilitatea să aplici la programul Global Talent.

Pe lângă un stagiu profesional realizat în una dintre cele 126 de țări care desfășoară programul, vei avea ocazia să-ți faci prieteni internaționali, să aduci o parte din cultura lor acasă, vei acumula experiență de lucru internațională și cunoștințe necesare pentru a accelera în carieră.

Dacă ai făcut studii în domeniul educațional și cunoști engleza la un nivel avansat, atunci următorul proiect se poate dovedi perfect pentru tine. Devino profesor de limba engleză în Joinville, Brazilia. Perioada de internship durează din 26 iunie până în decembrie anul curent. Unele din principalele responsabilități legate de job sunt: predarea limbii engleze pentru tinerii din Brazilia, asistarea profesorilor în activitatea de predare, organizarea workshopurilor și a discuțiilor de grup în limba engleză. Salariul oferit pentru acest internship este de 420$ lunar, iar cazarea este asigurată. Aplică la proiect și ai șansa să descoperi una dintre cele mai frumoase țări și să fii remunerat în același timp.

anglia

Pentru cei ce-și doresc un stagiu profesional în Europa, cei din AIESEC vin cu o oportunitate unică de a face un internship în Londra. Poziția disponibilă este Junior Business Analyst. Pentru a aplica sunt necesare studii în domeniul Business și Administrare, cunoașterea limbii engleze la un nivel avansat, cunoștințe în domeniul vânzărilor, finanțelor și a marketingului. Perioada de internship este de la 1 iulie 2015 până pe 30 august 2016. Salariul oferit este de 2.220 dolari lunar, iar programul de lucru este de la 09:00 la 17:00. La toate acestea se mai adaugă 25 de zile de concediu timp de un an.

Global Talent este un program destinat tinerilor specialiști cu scopul de a le dezvolta capacitățile profesionale întru-un mediu internațional, organizat de AIESEC Chișinău. Acest program oferă posibilitatea de a face un stagiu profesional într-o companie din străinătate în domenii de activitate precum: IT, Marketing, Business și Educație.

Doritorii de a aplica, se pot înscrie aici: http://goo.gl/XRVp2L

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente