„Teleradio-Moldova” își va desemna noul președinte pe 4 iunie

teleradio
Foto: PC: http://independent.md/

Principala instituție publică a audiovizualului din Republica Moldova „Teleradio-Moldova” este în căutare de președinte și deja cinci candidaţi au fost înregistraţi pentru funcţia de preşedinte şi alţi şase – pentru cea de director al radiodifuziunii.

Potrivit preşedintelui Consiliului de Observatori (CO) al Companiei, Ludmilei Vasilache, ieri a expirat termenul de depunere a actelor pentru participarea la concursul de ocupare a funcţiilor vacante de preşedinte al Instituţiei Publice Naționale a Audiovizualului „Compania „Teleradio-Moldova” şi de director al radiodifuziunii, informează Moldpres.

Dosare de participare la concurs pentru funcția de președinte al TRM au depus Ghenadie Brega, Ştefan Secăreanu, Olga Bordeianu, Ion Terguţă şi Nicu Scorpan.

Pentru funcția de director al radiodifuziunii s-au înscris în cursă Veaceslav Gheorghișenco, Alexandru Dorogan, Eduard Maciac, Ştefan Secăreanu, Adrian Petcu şi Nicu Scorpan.

În şedinţa din 8 mai, Consiliul de Observatori al IPNA „Teleradio-Moldova” a stabilit organizarea concursului pentru funcţia de preşedinte al TRM la data de 4 iunie, iar pentru cea de director al Radio Moldova – pe 5 iunie.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente