(foto) Alegeri Locale: Ce înseamnă cuburile informative de lângă Arcul de Triumf

2 (1)
Foto: Cuburi informative lângă Arcul de Triumf PC: PPEM

Primul cub informativ al Blocului Electoral „Platforma Populară Europeană din Moldova – Iurie Leancă” a fost instalat în centrul capitalei, lângă Arcul de Triumf.

Echipa lui Oazu Nantoi, candidat la funcția de Primar al Chișinăului, și grupurile de voluntari au împărțit pliante și au discutat cu oamenii despre planurile Blocului Electoral pentru oraș și suburbii. „Campania de cuburi informative este o metodă eficientă de comunicare cu cetățenii. Facem apel la toți susținătorii să se implice în campania noastră. Numai prin implicare vom reuși să refacem orașul”, spune Oazu Nantoi.

Cuburi informative vor fi amplasate și în alte sectoare ale capitalei, dar și în suburbii și vor funcționa pe toată durata campaniei electorale. Aceasta este o premieră pentru Republica Moldova.

 

Cuburi informative PC: PPEM
Cuburi informative PC: PPEM

Campania electorală a blocului pentru Chișinău a fost lansată la 18 mai cu sloganul: „Orașul în care să vrei să rămâi”. Oazu Nantoi este candidatul la funcția de Primar general al capitalei, iar pentru CMC, blocul „PPEM-Iurie Leancă” propune 36 de candidaturi. „Sunt mândru că fac parte dintr-o echipă onestă, frumoasă şi competentă”, declară Oazu Nantoi. Prioritatea numărul unu a echipei sale este curățarea Primăriei de corupție.

 

Cuburi informative lângă Arcul de Triumf PC: PPEM
Cuburi informative lângă Arcul de Triumf PC: PPEM
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente