Unde poți urmări în această seară marea finală Eurovision 2015

eurovision
Foto: PC: guardian.lv

Eurovision are o istorie frumoasă, fiind difuzat 58 de ani la rând fără întrerupere, iar Moldova a participat pentru a 10-a oară consecutiv, însă deja doi ani la rând nu se clasează în rândul finaliștilor. Totuși, ești invitat să privești marea finală Eurovision nu doar acasă, dar și împreună cu prietenii într-un local. Marea finală începe la ora 22:00, iar mai jos găsești câteva propuneri unde să mergi să-ți susții participantul favorit.

#1. Kozlovna Ceska Pivni Restaurace, str. Pușkin, nr. 28

 

PC: Kozlovna Facebook
PC: Kozlovna/Facebook

Kozlovna își deschide larg ușile tuturor susținătorilor Eurovision și iubitorilor de bere cehă. Marea finală a concursului o poți privi pe ecranele din acest local, între orele 22:00 și 00:00. Mai multe detalii despre local găsești aici.

 

#2. Bier Platz, str. Mihai Eminescu, nr. 55

 

PC: Bier Platz/ Facebook
PC: Bier Platz/Facebook

Bier Platz te invită să privești marea finală a Eurovision-ului pe un ecran uriaș de 3*6 metri. În același timp, poți servi din numeroasele bucate și sortimentul de bere din local. Astfel, poți îmbina frumosul cu plăcutul. Mai multe detalii despre local afli aici.

 

#3. Berăria „Draft Timișoreana”, str. 31 august 1989, nr. 78

 

PC: Berăria „Draft Timișoreana”/ Facebook
PC: Berăria „Draft Timișoreana”/Facebook

De fapt, nu demult familia „Timișoreana” s-a mărit cu încă un local în sectorul Ciocana, acesta aflându-se pe bulevardul Mircea cel Bătrân, nr. 9B. Toți doritorii de divertisment sunt invitați în ambele localuri pentru a-și susține concurenții preferați de la Eurovision 2015. Mai multe detalii despre rezervări afli pe pagina de Facebook a berăriei.

Lista urmează a fi reînnoită!
Vizionare plăcută!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente