(foto) Nata Albot a participat la o Sesiune de Confesiuni marca Women’s Summit Moldova

womens-466
Foto: PC: Women's Summit Moldova

Pe 21 mai a avut loc unul dintre cele mai aşteptate evenimente marca Women’s Summit Moldova, care a adunat 300 de femei din întreaga comunitate. De această dată, în calitate de speaker a fost nimeni alta decât Nata Albot – jurnalistă, producătoare şi prezentatoare tv, producător de evenimente şi proiecte.

Spre deosebire de workshop-ul precedent, la această întâlnire de suflet, Nata şi-a propus să participe la o Sesiune de Confesiuni, prin intermediul căreia îşi va împărtăși experiențele sale, nicidecum nu va învăța pe cineva să trăiască precum ea. „Atunci când vorbești cu multe femei, trebuie să aduci lumină, iar eu îmi doresc să aduc lumină astăzi”.

Nata Albot a vorbit despre începuturi, viața ei la TV, despre familie, cartea pe care a scris-o, despre frumusețe, oameni, dar şi despre fericirea pe care o simte de mai bine de 7 luni. Acum 2 ani, jurnalista a decis să plece în Canada, lucru care i-a schimbat viaţa la 180°. „Cu tot succesul, popularitatea şi satisfacția pe care o primeam în urma lucrurilor pe care le făceam, am decis să plec, în 2013. Planul meu era să plec singură, fără Andrei. Eu ştiam doar un lucru, că aveam nevoie de schimbări. Aveam nevoie să fiu stăpână pe deciziile mele”, a spus jurnalista.

Preţ de câteva ore, femeile prezente la eveniment au putut să o descopere pe Nata din altă ipostază, şi anume visătoare, sensibilă şi atașată la maxim de ceea ce înseamnă familie, plai mioritic şi lumină „Prefer să mă axez pe lucruri de împrumutat, precum diversitatea şi creativitatea. Este nevoie de un singur pas pentru a fi mai luminoși, mai zâmbitori, mai împliniți, indiferent de banii pe care îi avem”.

Cât despre momentele vulnerabile, care sunt inevitabile în viaţa unei femei, Nata a afirmat că, „Oriunde ai ajunge, în orice situație ai fi, nu ai voie să te desconsideri. Lupți până la capăt şi îţi impui poziţia. Când ne este rău sau suntem trădate, să nu punem punct. Dacă vreți să reușiți, fixați-vă atenția pe lucruri pozitive şi veţi reuşi”.

În urma evenimentului, femeile prezente au rămas impresionate de personalitatea speakerului. „Mie, Nata Albot mi-a plăcut mult, să știți. Pentru că ea este caldă, calmă, inteligentă, e frumoasă și, cel mai important, are simțul umorului”, a declarat una dintre femei.

La sfârșitul sesiunii, toate femeile prezente la eveniment au avut parte de o tombolă cu premii, de un fourchette şi networking, unde, savurând un pahar de vin rafinat, au făcut poze, schimb de idei şi contacte, atât cu speakerul, cât şi cu toate participantele la eveniment.

womens-455

womens-457

womens-464

womens-469

womens-471

womens-474

womens-475

womens-476

womens-477

womens-479

womens-483

womens-484

womens-486

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente