Oportunitate pentru studenți: învață gratuit la o universitate de top din SUA

Harvard
Foto: PC: static.squarespace.com

Tinerii din Moldova care își doresc să învețe în una din școlile de business americane din Top 50 pot beneficia de granturile Seed din partea programului WNISEF.

Programul WNISEF al Granturilor Seed este conceput pentru a oferi ajutor financiar persoanelor înzestrate cu aptitudini manageriale din Republica Moldova și Ucraina, care sunt admiși în unul din programele de MBA americane din Top 50 și care se angajează să revină în țara lor de origine și să-și investească acolo talentele.

Misiunea programului este de a facilita procesul de dezvoltare democratică și modernizare economică din Republica Moldova și Ucraina, prin oferirea oportunității persoanelor talentate din aceste țări de a dobândi cunoștințe, abilități și aptitudini avansate de leadership prin intermediul instruirii în cele mai bune instituții de învățământ din Statele Unite ale Americii.

Candidații trebuie:

# să aibă un parcurs semnificativ de  activități sociale și profesionale;
# să demonstreze aptitudini solide de leadership;
# să fie acceptat de o școală de business din top 50 din SUA;
# să revină în Republica Moldova pentru o perioadă de cel puțin trei ani pentru a lucra și a investi cunoștințele, abilitățile și aptitudinile sale în procesul de tranziție a țării.

Programul acoperă până la 100% din costurile de școlarizare a studenților înmatriculați la studii de zi pentru o perioadă de un an sau doi.

Poți depune formularul de solicitare a grantului Seed imediat după primirea notificării de la Școala de business eligibilă, care confirmă admiterea ta.

Procesul de depunere a candidaturii constă din trei etape:

1. Formular de solicitare în regim online și depunerea documentelor.
2. Înmânarea documentelor și interviul.
3. Examinarea dosarelor și anunțarea rezultatelor.

Pentru mai multe detalii despre program, vizitați pagina oficială.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente