Înregistrează-te la cel mai mare eveniment Drupal din Moldova Moldcamp 2015

moldcamp4
Foto: Moldcamp 2014, PC: Drupal Moldova Association

A doua ediție a unuia dintre cele mai importante evenimente locale din sectorul TIC se apropie. MoldCamp își va deschide larg ușile pe 30 și 31 mai în incinta blocului F al Academiei de Studii Economice. Între timp, găsește mai jos detalii cu privire la biletele și unele mici premii pe care le poți obține înscriindu-te la acest Drupal Camp.

Asociația Drupal Moldova dă undă verde înregistrărilor și aplicărilor cu prezentări la cel mai mare eveniment de Drupal din Moldova, Moldcamp 2015.

După ce în 2014 Asociația Drupal Moldova a desfășurat cu succes prima ediție Moldcamp, anul acesta și-au pus drept scop organizarea unui eveniment mai larg, cu mai multe prezentări, discuții și participanți din țară și străinătate, astfel promovând comunitatea Drupal din Republica Moldova și revendicând poziția comunității noastre ca parte a celei internaționale de peste un milion de developeri Drupal.

 

PC: Drupal Moldova Association
PC: Drupal Moldova Association

La Moldcamp 2015 sunt așteptați în jur de 170 de participanți și un număr total de 35 de sesiuni pentru developeri cu diferite niveluri de experiență: începători, intermediari și avansați. În același timp, vor fi prezentate sesiuni în 3 limbi: română, rusă și engleză.

Moldcamp este un eveniment de 2 zile, care va include nu doar discuții și tematici tehnice, ci și posibilități de socializare și distracție în timpul pauzelor de cafea, pauzelor de vin și Moldcamp Party, care va avea loc la sfârșitul primei zile a evenimentului.

 

PC: Drupal Moldova Association
PC: Drupal Moldova Association

Moldcamp 2015 este deschis pentru toate persoanele interesate de platforma de management a conținutului Drupal, sistemele Open Source sau de alegerea unei cariere în IT. Indiferent de nivelul de experiență, la Moldcamp ai posibilitatea să găsești cunoștințe utile pentru un eventual viitor în calitate de programator.

 

PC: Drupal Moldova Association
PC: Drupal Moldova Association

Evenimentul se va desfășura între 30 și 31 Mai, în incinta Academiei de Studii Economice din Chișinău, blocul F. Pentru a afla mai multe detalii despre locul desfăşuririi și graficul de activități și sesiuni, vizitează pagina oficială Moldcamp 2015 și like-uiește pagina Asociației Drupal Moldova pe Facebook.

Biletele de participare la Moldcamp 2015 pot fi procurate online sau în persoană, la deschiderea evenimentului. Elevii și studenții beneficiază de reduceri substanțiale. Intrarea pentru speakeri este gratuită. Mai mult decât atât, dacă aplici la sesiune până pe 25 Mai, ai șansa să câștigi una din cele trei licențe PHPStorm puse în joc, în valoare de câte $99 fiecare.

Mai multe detalii poți afla din interviul cu președintele Asociației Drupal Moldova, Sergiu Nagailîc. Ne vedem la Moldcamp!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente