Mergi la ICEEfest 2015 împreună cu GRANAT – cel mai mare eveniment digital din România

iceefest2
Foto: Atmosfera de la ICEEfest 2014 PC: www.radardemedia.ro

GRANAT împreună cu ICEEfest te invită la cel mai mare eveniment dedicat industriei de marketing, media şi comunicare, care va avea loc pe 11 şi 12 iunie la Bucureşti.

Cei peste 50 de speakeri cheie care vin la ICEEfest sunt oameni care s-au remarcat pe scene ale festivalurilor de comunicare şi marketing din Londra, New York sau SXSW, plus executivi din companii de top şi agenţii de media sau de creaţie precum: Google, Facebook, Yahoo, Twitter, Microsoft.

Preţul biletelor este de la 250 euro în sus, însă dacă vrei să beneficiezi de oferta specială din partea Granat-ului, trimite-ne un e-mail la [email protected] cu mesajul „ICEEfest” şi spune-ne „de ce vrei să mergi la festival şi cum asta te va ajuta în ceea cu ce te ocupi”. Astfel plăteşti doar 75 euro, iar Granat plăteşte diferenţa.

 

ICEEfest 2015
ICEEfest 2015

Granat este prima agenție digitală full service din Moldova, specializată pe construirea strategiilor digitale, campaniilor media online, crearea şi sporirea imaginii brandului pe rețelele sociale. Vezi mai mult aici: GRANAT la ICEEfest.
​​
Mai mult despre eveniment poţi găsi pe pagina socialmedia.md.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente