Devino specialist în social media, participând la o nouă ediție RockIT Academy

rockit2
Foto: Artur, Sandra, Alexandru - traineri, Traian - absolvent al Rockit Academy

Rețelele de socializare demonstrează un potențial enorm, servind drept platforme pentru sporirea vizibilității anumitor proiecte, produse sau servicii. Acesta este un motiv de ce numeroase companii se orientează spre potențialul acestora, angajând chiar specialiști ce sunt responsabili pentru valorificarea rețelelor.

Iată de ce ești îndemnat să devii un profesionist în domeniul de social media management. Dedică trei săptămâni unui studiu intensiv al acestui domeniu, iar trainerii îți vor demonstra cum pot fi utilizate instrumentele de social media pentru a atrage publicul-țintă, a maximiza impactul postărilor tale și de a conduce cu succes o campanie de social media.

 

PC: RockIT Academy
PC: RockIT Academy

Dacă dorești să obții experiență și să acumulezi mai multe cunoștințe în ceea ce ține de gestionarea conturilor de social media pentru deținătorii acestora sau despre rolul managerilor de proiect care promovează și sporesc vizibilitatea proiectelor sale prin social media, această nouă ediție de ROCKIT Academy este pentru tine. Academia este destinată și studenților sau proaspeților angajați în domeniu, care doresc să se specializeze pe social media.

 

Artur Gurău, Sandra Cavallo și Alexandru Lebedev - traineri, PC: Colaj #diez
Artur Gurău, Sandra Cavallo și Alexandru Lebedev – traineri, PC: Colaj #diez

Trainerii sunt profesioniști în domeniu, reprezentanți ai Agenției Digitale „Granat”, portalului de știri #diez și Cavallo Communications.

Criterii de eligibilitate:
# să ai un interes sporit în domeniul social media;
# să cunoști româna și engleza și să vorbești fluent cel puțin una din aceste limbi;
# să găsești 2 ore pe care le vei dedica fiecărei dintre cele 8 lecții din cadrul Academiei.

Costul cursurilor este de 200 de euro. Mai multe detalii găsești aici și pe pagina de Facebook ROCKIT Academy. Urmărește #diez pentru mai multe detalii.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente