Zomato – platforma care te ajută să găsești cele mai bune localuri atunci când călătorești

zomatocollage
Foto: Zomato - platforma care te anută să găsești cele mai bune localuri atunci când călătorești

Principalul scop al platformei Zomato este ca fiecare utilizator să găsească mâncarea pe care o caută la prețul pe care îl poate plăti.

Zomato este o platformă care adună informație de la utilizatorii săi în ceea ce privește localurile unde se poate de mâncat. Utilizatorii recomandă cele mai bune bucate, fac fotografii la meniul restaurantului, îți spun ce e bine și ce nu e bine.

 

Filosofia Zomato
Filosofia Zomato

Pe Zomato poți alege să găsești un local în apropierea ta, în dependență de prețuri sau de ce vrei să faci (să iei micul dejun, prânzul, cina sau pur și simplu să bei o cafea).

Poți găsi localuri vegane, localuri cu muzică live, localuri unde poți veni cu animalele de casă, localuri unde se poate de fumat și unde nu se fumează. Orice necesitate o aveți, o puteți găsi pe Zomato.

 

Căutați pe Zomato
Căutați pe Zomato

Acum Zomato funcționează în 22 de țări, de pe aproape toate continentele (Australia, Canada, Brazilia, Chile, Cehia, India, Indonesia, Irlanda, Italia, Liban, Noua Zeelandă, Filipine, Polonia, Portugalia, Qatar, Slovacia, Africa de Sud, Sri Lanka, Turcia, Emiratele Arabe Unite, Marea Britanie și SUA).

Poți conecta la Zomato Facebook-ul tău, Twitter-ul sau Instagram-ul.

Platforma o puteți găsi aici: Zomato.

Cum arată pagina unui local

Aici găsiți: Câte voturi are și ce raiting are, fotografiile meniului pentru a vedea prețul, posibilitatea de a scrie un review și a pune note, numărul de telefon, harta cu poziționarea localului, fotografiile utilizatorilor, recenziile utilizatorilor, orele de lucru, pentru ce este cel mai bine cunoscut, categoria localului, etc.

 

Pagina unui local
Pagina unui local
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente