(video) Pe 13 mai se sărbătorește Ziua Internaţională a Dorului

dor
Foto: Dor PC: Ziua Internațională a Dorului

La 13 mai 2015 s-a sărbătorit pentru prima dată o zi a dorului. Iniţiativa le aparţine membrilor trupei Vunk, care au vrut să dedice această zi tuturor celor care se simt departe de ţară, de cei dragi sau de copilărie.

„Îmi e dor de mama care nu mai este printre noi. Îmi este dor de perioada liceului – pe care nu am trăit-o aşa cum aş fi trăit-o acum. Nu am făcut toate tâmpeniile pe care aş fi putut să le fac atunci. Îmi e dor de Londra. Londra este frumoasă în absolut orice perioadă a anului. Îmi e dor să joc fotbal în parc – nu pe teren de fotbal, nu în altă parte, ci în parc, aşa cum făceam când eram mic şi jucam cu tata şi cu fratele meu în Parcul Herăstrău”, a mărturisit solistul trupei Vunk, informează gandul.info.

Pentru a celebra Ziua Internaţională a Dorului, membrii trupei Vunk au lansat un clip de 3 minute şi o pagină de Facebook. „Nu ne-am propus să facem ceva anume. Fiecare va face ceea ce simte pe data de 13 mai. Pe pagina de Facebook, creată special pentru această ocazie invităm pe toată lumea să lase un mesaj de dor pentru cineva. Toţi cei care vor dori să sărbătorească Ziua Internaţională a Dorului şi să transmită un mesaj celor dragi vor putea folosi, pe rețelele de socializare hashtag-urile #ZiuaDorului şi #DorulMeu”, a mai spus Cornel Ilie.

Iniţiativa Zilei Internaţionale a Dorului aparţine Oraşului Minunilor, o mişcare socială iniţiată anul trecut de trupa Vunk.

 

Taguri: #inspirație
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente