Participă la un offline deosebit dedicat Zilei Libertății Presei

ctjm
Foto: PC: Centrul Tânărului Jurnalist din Moldova

Joi, 7 mai, ora 18.00, la Creme de la Creme, Centrul Tânărului Jurnalist din Moldova, cu ocazia Zilei Libertăţii Presei, organizează un offline deosebit cu tematica libertăţii de exprimare a presei. De această dată, vei avea ocazia să cunoști doi invitaţi speciali, cei care cel mai bine cunosc şi se confruntă cu introducerea unei cenzuri şi a unor limite.

Motive pentru care să fii prezent la offline:
– Invitaţi speciali într-un offline special cu o tematică şi mai specială;
– Vor fi organizate dezbateri cu posibilitatea de afirmare şi implicare a fiecăruia;
– Va fi pregătită o tombolă. Participanţii vor avea şansa să câştige una din 3 cărţi de specialitate de la „Cartea ta este la noi”, cu autografe din partea invitatelor.

Evenimentul are o importanță majoră, deoarece îi vizează pe toţi. Vom încerca, în cadrul acestuia, să determinăm cât de liberă este presa din Republica Moldova, ce ar trebui să întreprindă jurnaliştii şi care sunt cazurile când nu ar trebui să treacă o limită.

Invitatele sunt:
Alina Radu – Ziarul de Gardă
Diana Răileanu – Radio Europa Liberă

Offline-ul va fi moderat de către Diana Ștefîrța, președintele CTJM. Thomas Jefferson zicea că „Libertatea noastră depinde de libertatea presei, iar aceasta nu poate fi limitată fără a fi pierdută”. Centrul Tânărului Jurnalist vă aşteaptă joi, 7 mai, ora 18.00, la Patiseria Creme de la Creme (Str. Alexandru cel Bun, 98) să încercăm împreună a căuta adevărul în vorbele lui Jefferson şi, într-un final, să aflăm ce este şi ce nu este în puterile jurnalistului să schimbe, astfel încât fiecare să vorbească şi să fie ascultat.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente