Idei de evenimente pentru prima marți a lunii, 5 mai

happy
Foto: PC: Huffington Post

Marți ai parte de evenimente interesante – dacă dorești, mergi la un film bun, sau la un concert de poveste. Nu uita însă, să dedici seara și unor evenimente intelectuale.

#1. „Poveste de Mai” de Ștefan Bănică Junior, ora 19:00

stefan

Ștefan Bănică jr. este un cântăreț de muzică ușoară, rock, prezentator, moderator, personalitate remarcabilă TV, actor de film și teatru român. Toate aceste talente le poți observa venind la concertul organizat la Chișinău. Mai multe detalii despre eveniment găsești pe iTicket.

 

#2. Răzbunătorii: Sub Semnul Lui Ultron, ora 19:10

Doritor să se retragă din activitate ca Iron Man, Tony Stark îl creează pe Ultron, un robot dotat cu o uimitoare inteligenţă artificială. Acesta ar trebui să evalueze pericolele şi să controleze armata de roboţi a lui Stark, doar că Ultron va declara curând război rasei umane. Dotat cu puteri nebănuite şi invincibil în învelişul său de adamantium, robotul se aruncă împotriva New York-ului, Răzbunătorii fiind singurii în stare să ţină piept extraordinarei ameninţări. Iron Man, Căpitanul America, Thor, Văduva Neagră şi Hulk vor avea nevoie de resurse ieşite din comun, dar şi de multă şiretenie pentru a-l înfrunta pe genialul robot, în stare să controleze minţile oamenilor şi să emită distrugătoare radiaţii şi unde electromagnetice! Orarul filmului îl găsești aici.

 

#3. IQuiz[RO]-129, ora 19:30

iqu

IQuiz este un joc intelectual și distractiv care adună cea mai bună lume din capitală. Acesta este un concurs, care se petrece într-un local și este format din șase runde tematice. Fiecare rundă constă din 10 întrebări. Rundele au o limită de timp. Obiectivul vostru (al jucătorilor) este de a răspunde corect la întrebări și de a obține cât mai multe puncte în schimbul răspunsurilor corecte. Câștigă acea echipă, care a acumulat cel mai mare punctaj spre sfârşitul tuturor rundelor. Mai multe detalii despre eveniment afli aici.

 

#4. EN Quiz – 107, ora 20:00

enq

Jocul va consta din 5 runde, fiecare având câte 12 întrebări. Va câștiga echipa care va avea cele mai multe puncte. Mai multe detalii vezi aici.

 

#5. Presiunea, ora 21:30

Sub apa celui mai ostil ocean de pe Pământ și dincolo de rezistenţa umană, patru scafandri sunt prinși în capcană. Acum, ei se confruntă cu temerile lor cele mai secrete. Orarul filmului îl găsești aici.

Distracție plăcută!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente