(foto) Participanții BETTERY cred că 21 de zile sunt suficiente ca să devii mai bun

IMG_1322
Foto: Echipa BETTERY

În seara de 27 aprilie, promițătorul proiect BETTERY, care are scopul de a dezvolta obișnuințe sănătoase în rândul tinerilor, a adunat participanții săi în cadrul evenimentului de deschidere a acestuia.

40 de tineri activi cu vârsta cuprinsă între 21 și 30 de ani vor beneficia de un program vast ce îi va încuraja să câștige abilitățile necesare de a învăța deprinderi sănătoase nu doar la nivel teoretic, dar și practic.

 

Bomboane cu maxime motivante
Bomboane cu maxime motivante

Astfel, timp de 21 de zile, tinerii vor fi instruiți de traineri ca:

# Alina Andriuță, fondatoarea Angry Business, care îi va învăța mai multe despre gestionarea finanțelor;
# Ilie Dercaci, trainer de time management, care îi va învăța pe participanți să selecteze pașii corecți pentru a obține succes, pașii aceștia fiind mentorul, mentalitatea, mediul, munca și metodologia;
# Vitalie Eșanu, fondator Privesc.eu, programator și antreprenor și Alexandru Sainsus, fondator NAYADA-Moldova, vor fi traineri de know-how;
# Ana Niculăieș, psiholog, îi va instrui pe participanți la capitolul inteligență emoțională.

 

Ilie Dercaci
Ilie Dercaci

Multitudinea de parteneri ai proiectului susțin dezvoltarea totală a tinerilor la diverse capitole, cum ar fi dezvoltarea unor abilități sănătoase în ceea ce privește sportul, participanții beneficiind de ore gratuite de sport în cadrul filialei de sport „Fitness Doza”, precum și instruiri în ceea ce privește regimul corect de alimentare, modul de viață activ și focusarea în acest domeniu. De asemenea, tinerii au aflat că vor obține premii frumoase și, cel mai important, utile din partea cunoscutei școli de limbi străine „Lingua Franca”.

 

Oaspeții evenimentului
Oaspeții evenimentului

#diez a discutat cu câțiva viitori participanți care urmează de astăzi să pășească în programul activ BETTERY.

„Eu am aplicat din cauza conținutului – arată promițător, sună provocator și intrigant. E proiectul potrivit pentru mine ca absolvent, doar în curând voi intra pe pista de carieră și e nevoie să prind obiceiuri bune ca să intru în ritmul de lucru. Îmi propun să-mi construiesc un ritm care mi-ar permite să combin cariera, viața personală și cultivarea obiceiurilor pe care mi-ar plăcea să le păstrez în viitor”, spune Alexandru Cazacu, viitor absolvent ASEM.

 

Alexandru Cazacu
Alexandru Cazacu

„Eu personal am fost implicată în numeroase proiecte de voluntariat, însă BETTERY vine cu ceva nou, adică cu implicarea părții practice pe lângă trainingurile utile pe care le vom avea. Astfel, tu ieși din zona de confort și aplici lucrurile învățate. Sper să dezvolt obiceiuri care mă vor ajuta să cresc pe planul profesional și personal. Aș dori să „corectez” la mine simțul punctualității, organizării în timp a activităților în care sunt implicată. Mai pe scurt, să mă descurc în micul haos din viața mea”, explică Dana Guzun, viitoare absolventă USM.

 

Dana Guzun
Dana Guzun

Astfel, tinerii și-ar dori să dezvolte obiceiuri care le-ar permite să nu procrastineze, să nu întârzie, să fie mai eficienți în tot ceea ce fac și nu doar.

Iată de ce lor le-a fost pregătită o agendă cu sesiuni interconectate. „Tinerii vor porni de la tehnici simple de dezvoltare a deprinderilor, evitând frica și subaprecierea. În timpul creării obișnuințelor, avem o înțelegere nescrisă cu mintea noastră, care mereu accentuează ce urmează să câștigăm la sfârșit”, a explicat conținutul agendei managerul proiectului Mihai Stipanov.

Proiectul se va desfășura până pe 24 mai. Urmărește #diez pentru a vedea rezultatele de la finalul proiectului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente