7 evenimente pentru ziua de marți, 28 aprilie

Screenshot_1
Foto: PC: imgkid.com

Ziua de marți îți aduce, ca de obicei, evenimente cognitive și distractive. Poți alege între un concert și film, între un spectacol și competiție intelectuală.

#1. Preselecția concursului „Oratorul USM 2015”, ora 13:00

oratorul

ASUSM vine cu provocarea anului pentru studenții Universității de Stat din Moldova: „Oratorul USM 2015”. Dacă nu ți-e frică să vorbești în public, dacă ești pasionat de oratorie și ai ce spune unui public vast, atunci înregistrează-te la preselecția „Oratorul USM 2015”, care va avea loc la 28 aprilie, ora 13.00, în sala 232, bl. Central al USM. Mai multe detalii despre eveniment găsești aici.

 

#2. Un Bibliotecar la Chişinău: Dumitru Crudu, ora 14:00

bibliotecar

O noua ședință a Clubului „Impresii din viață și cărți” cu Dumitru Crudu – scriitor, jurnalist, blogger și director al Bibliotecii „Ștefan Cel Mare”. Mai multe detalii despre eveniment afli aici.

 

#3. Recital de chitară la Sala cu Orgă, ora 18:00

chiatra

Evgheni Iroșnikov te invită la un recital la chitară, în programul căruia sunt incluse creații de Johann Sebastian BACH, Moreno TORROBA, Paco de LUCIA, Miguel LLOBET-SOLES, Emilio PUJOL, Domenico SCARLATTI, Roland DYENS, Astor PIAZZOLLA, Serghei RUDNEV. Mai multe detalii despre eveniment afli pe iTicket.

 

#4. Frumoasa călătorie a urșilor panda, ora 19:00

panda

Vino să fii spectatorul unei povești de dragoste, iubire și moarte – el și ea în nouă nopți de pasiune și mister. În distribuție sunt Daniela Burlaca și Nicu Țurcanu. Mai multe detalii despre acest spectacol de relaxare și pasiune afli pe iTicket.

 

#5. IQuiz[RO]-128, ora 19:30

iqu

IQuiz este un joc intelectual și distractiv care adună cea mai bună lume din capitală. Acesta este un concurs, care se petrece într-un local și este format din șase runde tematice. Fiecare rundă constă din 10 întrebări. Rundele au o limită de timp. Obiectivul vostru, al jucătorilor, este de a răspunde corect la întrebări și de a obține cât mai multe puncte în schimbul răspunsurilor corecte. Câștigă acea echipă, care a acumulat cel mai mare punctaj spre sfârşitul tuturor rundelor. Mai multe detalii despre eveniment afli aici.

 

#6. EN Quiz – 106

enq

Jocul va consta din 5 runde, fiecare având câte 12 întrebări. Va câștiga echipa care va avea cele mai multe puncte. Mai multe detalii vezi aici.

 

#7. Răzbunătorii: Sub Semnul Lui Ultron, ora 21:50

Doritor să se retragă din activitate ca Iron Man, Tony Stark îl creează pe Ultron, un robot dotat cu o uimitoare inteligenţă artificială. Acesta ar trebui să evalueze pericolele şi să controleze armata de roboţi a lui Stark, doar că Ultron va declara curând război rasei umane. Dotat cu puteri nebănuite şi invincibil în învelişul său de adamantium, robotul se aruncă împotriva New York-ului, Răzbunătorii fiind singurii în stare să ţină piept extraordinarei ameninţări. Iron Man, Căpitanul America, Thor, Văduva Neagră şi Hulk vor avea nevoie de resurse ieşite din comun, dar şi de multă şiretenie pentru a-l înfrunta pe genialul robot, în stare să controleze minţile oamenilor şi să emită distrugătoare radiaţii şi unde electromagnetice! Orarul filmului îl găsești aici.

Distracție plăcută!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente