Serge Kino își începe aventura electorală pentru a deveni consilier în Primăria Chișinău

kino3
Foto: Serge Kino și listele pentru a colecta semnături PC: Serge Kino

Serge Kino este un tânăr activ-social din Chișinău, care vrea să participe în calitate de candidat independent la alegerile municipale din 2015, pe poziția de consilier independent în cadrul Consiliului Municipal.

Vineri, 24 aprilie, Serge a fost înregistrat de către Comisia Electorală Centrală, fiind al treilea candidat. A primit listele în care trebuie să colecteze semnături, pentru a putea candida la poziția de consilier.

Mai multe despre Serge Kino vedeți în interviul de pe #diez din ianuarie, când Serge a venit cu ideea de a candida.

 

Serge Kino în una din călătoriile sale PC: Arhivă personală
Serge Kino în una din călătoriile sale PC: Arhivă personală

Serge Kino despre problemele Chișinăului

„Probleme avem foarte multe și, desigur, eu nici pe departe n-o să le pot rezolva, mai ales că voi fi singur într-o companie de lupi flămânzi”, spune Sergiu, „dar, bineînțeles că problemele care mă deranjează zilnic și de rezolvarea cărora voi încerca să mă ocup sunt: drumurile, construcțiile neautorizate, defrișarea, transportul public și modul de organizare a lui, lipsa de spații publice, lipsa de activități pentru orășeni, lipsa parcărilor nivelate sau subterane, eficientizarea circulației pe străzi și a pietonilor, reconstrucția unor intersecții pentru a evita ambuteiajele și multe multe altele.”

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente