Provocarea de 21 de zile – pierderea în kg devine o plăcere însoțită de premii spectaculoase

large
Foto: Provocarea de 21 de zile PC: weheartit.com

Adoptarea unui mod de viață sănătos în curând va lua conturul unui proces facil, informat și de atmosferă, datorită noului proiect „Health it Up”, menit să ajute participantele să-și remodeleze silueta pentru perioada estivală.

Provocarea de 21 de zile, „Health It Up”, are ca scop implementarea unui mod de viață sănătos în rândul tinerelor. Ideea proiectului a luat viață în cadrul proiectului LeaderSHE – Young Women Leaders’ Academy, în care un grup de tinere a identificat o problemă și a hotărât să întreprindă măsuri pentru rezolvarea acesteia.

În urma inițierii proiectului, beneficiarele vor primi un portofoliu unde vor aduna materiale informaționale la seminarele săptămânale, cu posibilitatea de a adresa întrebări unui nutriționist. Totodată, tinerele vor primi analize individuale ale regimului alimentar.

De-a lungul celor 21 de zile vor avea loc tot felul de mici provocări, cum ar fi: Bike Day, The Marathon, Aerobics și altele, care vor ajuta participantele să renunțe la modul de viață sedentar și să devină mai active, pentru atingerea scopului propus. Va avea loc și o monitorizare regulată pentru a verifica progresele participantelor și, nu în ultimul rând, vor fi înmânate premii, care vor culmina succesul atins de tinere la finele proiectului.

 

Provocarea de 21 de zile PC: facebook.com/healthituup?fref=ts
Provocarea de 21 de zile PC: Facebook/healthituup

Premiul întâi este un tratament de înălbire estetică a dinților, 15 proceduri de remodelare corporală și un coș cu produse Bio. Premiul al doilea este un detartraj și un periaj al dinților, 10 proceduri de remodelare corporală și un coș cu produse Bio. Premiul al treilea este exact ca și premiul al doilea, doar că în loc de 10 proceduri de remodelare corporală, sunt oferite doar 5. Tratamentele dentare vor fi prestate de cabinetul stomatologic Jugurt Stoma, iar procedurile de remodelare corporală – de salonul KipFin. Toate tinerele vor primi o reducere de 20% la toate serviciile salonului KipFin.

 

Provocarea de 21 de zile - pierderea în kg devine o plăcere însoţită de premii spectaculoase PC: facebook.com/healthituup/photos
Provocarea de 21 de zile – pierderea în kg devine o plăcere însoțită de premii spectaculoase PC: Facebook/healthituup

Taxa de participare este de doar 100 de lei. Pentru înscriere, completați formularul.

Termenul-limită de înscriere este 1 mai.

Pentru detalii, vizualizați pagina de Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente