10 evenimente energizante pentru duminică, 26 aprilie

large
Foto: PC: weheartit.com

Duminica nu uita să treci pe la Maraton și să-ți întreci recordul personal, dar și să petreci seara frumos la concertele organizate. Tu alegi, noi îți recomandăm evenimente pentru 26 aprilie.

#1. Training cu Angela Stafii: Regăsește bucuria interioară

event 10

Regăsește bucuria interioară în trainingul: Întâlnirea cu Copilul Interior oferit de către Angela Stafii. Mai multe detalii despre înregistrare afli aici. Trainingul are loc la Summit Events, de la ora 10:00.

 

#2. Chisinau International Marathon

event 9

La Chișinău are loc Primul Maraton Internațional pe străzile principale, cu începere de la ora 11:00. Iată programul evenimentului.

 

#3. Recital de muzică barocă

event 1

De la ora 15:00, la Sala cu Orgă se desfășoară un recital de muzică barocă cu soprana Gabriela Tocari și ansamblul de naiști PanAcademic. Pentru detalii, accesați pagina de Facebook.

 

#4. Lansare de carte. „Șoapte” de Iurcu Svetlana

event 2

Începând cu ora 15:00, sunteți invitați la lansarea de carte a tinerei scriitoare Svetlana Iurcu. Banii colectați din vânzarea cărților vor fi donați în scopuri caritabile. Evenimentul are loc la Tucano Coffee Brasil. Detalii despre eveniment vedeți aici.

 

#5. Spectacolul Rigoletto

event 3

De la ora 16:00, la Teatrul Național de Operă și Balet are loc spectacolul în trei acte Rigoletto, opera lui Giuseppe Verdi. Dacă ești interesat, intră pe pagina de Facebook pentru detalii.

 

#6. Street Battle Moldova

event 4

La Tipografie se organizează cel mai original Street Battle. Dacă vrei să iei parte, vino aici începând cu ora 16:00. Intrarea este 35 de lei. Detalii despre eveniment – pe Facebook.

 

#7. Help.Life.Family.- concert de colectare a bunurilor pentru familii defavorizate

event 5

Organizaţia Hrana Vieţii vine cu un îndemn pentru societate. Este vorba de un concert de caritate, prin care fiecare doritor va putea dona: hăinuţe, încălţăminte, pot oferi şi anumite sume de bani pentru ajutorul mai multor familii. Evenimentul are loc la 513 de la ora 17:00. Detalii puteți afla pe Facebook.

 

#8. Misterul dorințelor

event 6

La ora 18:00, la Valea Trandafirilor are loc inaugurarea unei mici construcții urbane mai jos de Scaunul Prieteniei (Inima KORONEI). Vor cânta pentru voi Rodica Olișevschi, Ronin Terente și alți invitați. Pentru detalii, accesați pagina de Facebook a evenimentului.

 

#9. Mayn Libe Bessarabie

event 7

La Filarmonica Națională sunteți invitați, începând cu ora 18:00, la un concert în limba idiș: „Iubita mea Basarabie”. Detalii despre program aflați pe Facebook.

 

#10. BACK IN TOWN

event 8

Duminica se încheie cu o petrecere la Tipografie. Mitru și prietenii vă invită să vă distrați gratuit. Pentru detalii, accesați pagina de Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente